Certifierad Coachutbildning 2018-05-19T06:32:56+00:00

Bli Coach.

Certifierad Coachutbildning.

med Camilla Lebert Hirvi

Nästa utbildning startar 27 Sep 2018 med uppstartsdagar i Stockholm och med Certifieringsdagar på Rhodos i maj 2019. Se exakt schema under Innehåll och Upplägg.

FÖR VEM.

För dig som vill arbeta som livscoach, eller livsdesigner som jag kallar det, på hel- eller deltid och som vill ha en gedigen praktisk utbildning som ger dig stor erfarenhet och trygghet som coach. För dig som är beredd att satsa minst 5 tim/vecka under 7 månader för att skapa en djup kompetens som coach. Du har säkerligen ett stort intresse för personlig utveckling och förändringsarbete på individplan men behöver inte ha arbetat med det tidigare. I denna utbildning får du genom personlig utveckling lära dig att bygga på dina egna styrkor och ständigt utveckla dig för att kunna stödja andra till att finna sina egna svar inom sig.

SYFTE.

Syftet med den certifierad coachutbildning är att du genom kunskaper både i teori men framför allt i praktik, kan stödja andra till en sund utveckling i livet eller arbetet. Utbildningen ger dig en djupare personlig utveckling som människa vilket gör dig trygg och erfaren i att hjälpa andra finna sina egna svar i sitt förändringsarbete.
Efter certifieringen kan du börja arbeta som coach antingen som egen företagare eller anställd eller praktisera ett mer coachande förhållningssätt i ditt nuvarande arbete som exempelvis chef och ledare.

COACHANDE FÖRHÅLLNINGSSÄTTET.

Under utbildningens gång lär du dig och tränar på att ha ett coachande förhållningssätt. Det betyder att tro på att de allra bästa svaren finns inom dina klienter. Genom att själva hitta våra svar blir effekten mycket större än om vi som experter ger råd. Genom effektiva djupa frågor och tekniker lär du dig hur du kan öppna upp nya tankar och planer för dina klienter.
Som coacher och livsdesigners arbetar vi till 80% med framtiden och är skickliga på att finna viktiga kanske ibland bakomliggande orsaker, mönster och hinder likaväl som hjälper våra klienter att skapa tydliga livsvisioner och konkreta planer för att nå dit. När du har lärt dig teknikerna och förhållningssättet kan du coacha olika personlighetstyper och olika ämnen även sånt du inte har någon egen erfarenhet i.

Video.

Se & Hör om Kursen.

Lär Mer.

Innehåll & Information.

För mer information klicka på + boxarna nedan.

En fantastisk utbildning som har gett mig verktyg och massa energi till att bli trygg i mitt coachande och framför allt har gett mig en personlig utveckling. Camilla Lebert Hirvi är en proffsig mentor som lockar fram mina starka sidor och får mig att vilja utmana mig själv. Utbildningsmaterialet känns noga utvalt och otroligt genomtänkt, vilket får mig att känna mig lugn, harmonisk och trygg vilket är grunden för mig i mitt coachande. Idag känner jag mig ett med mig själv vilket betyder allt för min fortsatta utveckling ♡
Micaela Blomberg, 30 år från Borlänge

Praktisk, tydlig coachutbildning med kompetent, erfaren och pedagogisk lärare. Bra upplägg med mycket praktik blandad teori. Man behöver ge utbildningen minst de 5 timmar i veckan som rekommenderas. Väldigt rolig utbildning.
Carina Jansson
Sen jag började min utbildning för dig har livet tagit en ny vändning. Jag har inte bara fått mentala verktyg för min verksamhet utan för livet utanför i min privata sfär. Väldigt snabbt kände jag att jag växte som person inte bara i min yrkesroll alltså. Du som lärare stimulerar till att lyfta fram våra bästa sidor i alla övningar, du får mig se potentialen i utmaningarna och det tankeskiftet  berikar och stärker. Redan efter halva utbildningen känner jag mig trygg i min roll som coach, nu är det finliret som skall putsas till. Jag är så tacksam.
Birgitta Sigurdsson
Jag är glad att jag valde att gå coachutbildningen med Camilla Lebert Hirvi. En mycket bra och pedagogisk utbildning blandat med teori, praktik samt egna coachsamtal. Camilla är mycket proffsig och hon ser vad det är som jag som person behöver utvecklas i. Jag känner att jag utvecklas hela tiden i min roll som coach och jag känner mig lugn och trygg i mitt arbete.
Yvonne Rosell
Tveka inte om du är intresserad av coachning som verktyg. Både i det privata planet eller som yrke. Säger bara, Vilken toppen bra lärare Camilla är. Utbildning via skype individuell coachning. Kursen innehåller allt jag sökte för att bli en bra coach.
Ritva Tammela Sandviken
Jag kan inte uttrycka känslan att dela glädjen med en människa som känner hoppet i förändringen och Camilla har verkligen gett mig verktygen till ett säkrare "Jag".
Peter Stegeby
Innan jag började på Camillas coachutbildning så hade jag en uppfattning/bild om vad coaching innebär, men det är så mycket mer omfattande än så. Att få lära sig dessa tekniker och att ändra mitt tankesätt för att bli en så bra coach som möjligt är en utmaning och så himla spännande. För varje samtal lär jag mig något nytt.
En utbildning för dig som verkligen vill hjälpa människor därute att bli sitt bästa jag. Upplägget och innehållet i utbildningen är omfattande och det finns utrymme för att ställa frågor och bolla idéer kurskamrater emellan. Camillas erfarenhet ger så mycket och det känns tryggt att ha henne som mentor/lärare. En utbildning att rekommendera! =)

Rebecca Novoa, Göteborg
Stäng

Steg 1

Tor 27/9-Sön 30/9 Utbildning i Stockholm

  • Att bygga tillit och respekt
  • Det coachande förhållningssättet
  • Grundläggande coachingtekniker
  • Samtalsstruktur
  • Etik och sekretess
  • Förändringspsykologi
  • Utveckling av färdigheter i kommunikation
  • Personlighetstyper och hur vi coachar dem
  • Handlingsplan inför utbildningsperioden

Mellanperioderna

Totalt minst 27 tim träningsklient-coaching uppdelat på minst 6 olika klienter. Inspelning, reflektionsrapporter samt 6 mentorssamtal med Camilla via Skype (en för varje mellanperiod).

Steg 2

Mellanperioden Mån 1/10-Fre 19/10 (3 veckor)
Eget klientarbete minst 1 tim/vecka, totalt 3 tim coach-träning med reflektionsrapport.
1 tim mentorscoaching med Camilla.

Steg 3

Lör 20/10, 3 utbildningstimmar. Kl. 10.00-13.00
Detta steg sker på nätet med Camilla och coach-gruppen. Fördjupning av coachingtekniker, vikten av samtalsmål och hur vi kan skapa det, fördjupande frågeteknik, hur vi coachar olika personlighetstyper.

Steg 4

Mellanperioden Sön 21/10-fre 23/11 (5 veckor)
Eget klientarbete minst 1 tim/vecka, totalt 5 tim coach-träning med reflektionsrapport.1 tim mentorscoaching med Camilla.

Steg 5

Lör 24/11, 3 utbildningstimmar. Kl. 10.00-13.00
Målstyrning, jobba med alternativ, finna den begravda hunden, hur göra när vi får en blackout, förmågan att släppa kartbilden.

Steg 6

Mellanperioden Sön 25/11-fre 14/12 (3 veckor)
Eget klientarbete minst 1 tim/vecka, totalt 3 tim coach-träning med reflektionsrapport.
1 tim mentorscoaching med Camilla.[/fusion_text]

Steg 7

Lör 15/12, 3 utbildningstimmar. Kl. 10.00-13.00
Fördjupning av de delar som grupp och individ behöver mest stöd i. Vikten av reflektion, case studies, var sätta våra gränser, tips på djupare frågor, personlighetstyper och hur vi enkelt kan definiera dem.

Julledigt

Sön 16/12-sön 6/1
Inget klientarbete behövs under denna period.

Steg 8

Mellanperioden Mån 7/1-fre 15/2 (6 veckor)
Eget klientarbete minst 1 tim/vecka, totalt 6 tim coach-träning med reflektionsrapport.
1 tim mentorscoaching med Camilla.

Steg 9

Lör 16/2, 3 utbildningstimmar. Kl. 10.00-13.00
Fördjupning av de delar som grupp och individ behöver mest stöd i. Hur fördjupa känslor, marknadsföring, vision och passion, de tre viktigaste frågorna, idealklientsarbete, vikten av din story.

Steg 10

Mellanperioden Sön 17/2-fre 29/3 (6 veckor)
Eget klientarbete minst 1 tim/vecka, totalt 6 tim coach-träning med reflektionsrapport.
1 tim mentorscoaching med Camilla.

Steg 11

Lör 30/3, 3 utbildningstimmar. Kl. 10.00-13.00
Fördjupning av de delar som grupp och individ behöver mest stöd i. Vikten av mål, rädsla att misslyckas och att lyckas, jämförelser mellan personlighetstyper, marknadsföring, hur skapa texter och nu ut genom blogga, media, sociala media.

Steg 12

Mellanperioden Sön 31/3-tis 30/4 (4,5 vecka)
Eget klientarbete minst 1 tim/vecka, totalt 4 tim coach-träning med reflektionsrapport.
1 tim mentorscoaching med Camilla.

Steg 13

Utbildning och certifiering på Rhodos
Ons 1/5-Sön 5/5, 24 utbildningstimmar
Ons 1/5 Ankomstdag. Tor 2/5-Lör 4/5 09.00-17.00 Utbildning. Sön 5/5 Avresedag.
Utbildningsavslutning. Certifiering och handlingsplaner.
Utbildningen avslutas med 3 dagars fortsatt träning där du och gruppen av blivande coacher samlas fysiskt. Under denna långhelg varvas träning med fokus att ge dig stöd i din fortsatta utveckling. Under dessa utbildningsdagar sker också certifieringen genom en ”uppkörning” där du visar dina coach-färdigheter. Innehåll: Personliga utvecklingsområden, Utveckling av coaching-tekniker, Utveckling av coachverksamheten framåt. Certifiering . Fördjupande övningar. Handlingsplaner framåt.

Stäng

Certifiering

Certifieringen sker i Steg 13 i slutet av utbildningen på Rhodos. Du bör då ha deltagit i alla utbildnings- och träningstimmar, totalt 63 timmar. Det går att lyssna på distansutbildningsdelarna i efterhand om du inte kan delta en viss gång. Du bör också, för att bli certifierad haft minst 27 tim coach-träning med träningsklienter uppdelat på minst 6 olika klienter. Du bör också haft 6 st egna coach-mentorstimmar med Camilla då du skickat en inspelad coaching-timme till Camilla i förväg för feedback samt din reflektionsdagbok från coachingen av dina egna träningsklienter. I Steg 13 sker en ”uppkörning” där du visar på dina förmågor som coach och blir utifrån det resultatet certifierad coach.

Utbildare

Camilla Lebert Hirvi är en mycket erfaren coach och har arbetat med personlig utveckling i över 20 år. Hon utbildades som coach år 1994-95 under sin tid som affärscoach, chefscoach och utbildningskonsult. Hon är en van grupp-processledare och brinner för människors utveckling. Hon har en förmåga att se potentialen hos sina klienter och gruppdeltagare och har modet och ödmjukheten att stödja andra i utvecklingen av sina liv, relationer och arbeten. Hon kallar sig idag för Livsdesigner och hon har, med sin familj, levt som en digital nomad i 16 år i Thailand och Grekland. Hon är också certifierad par-terapeut inom Imago par-terapi. Hon bloggar och erbjuder e-program och coaching via www.camillaleberthirvi.se

Period

27/9 2018-5/5 2019 (julledigt 16/12-6/1)

Utbildningspris

28 000 kr exklusive pris för boende, resa och mat för Steg 1 och Steg 13 (till Rhodos)

Inklusive

63 utbildnings- och träningstimmar, varav 48 tim i fysiska träffar och 15 tim på distans. 6 st egna coach-mentorstimmar med Camilla. Certifikat och certifieringsprocess med ”uppkörning” där du visar på dina förmågor som coach och blir utifrån det resultatet certifierad coach.

Exklusive

Resa, boende och mat för uppstarts- och avslutningsträffarna:
Steg 1. Uppstartsträffen 27-30/9 är förlagd i Stockholm. Exakt plats meddelas några månader innan uppstarten.
Steg 13. Avslutnings- och certifieringsträffen är förlagd på Rhodos.

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan. Vid bekräftelse om plats betalar du in 10% av avgiften som anmälningsavgift, dvs 2800 kr. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift. Du får en anmälningsblankett med alla uppgifter du behöver för din inbetalning. 30 dagar innan utbildningsstarten dvs 27/8 2018 betalar du slutbetalningen 25 200 kr. För eventuell avbetalningsplan kontakta camilla @camillaleberthirvi.se

Avbeställningsvillkor

Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan starten debiteras 10% av kursavgiften. Vid avbokning senare än 30 dagar innan starten debiteras fullt pris. Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.

Speciella önskemål

Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem fyll i det i formuläret nedan.
Vi svarar dig inom 24 tim på vardagar.

Anmälan.

Egen företagare

Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn och E-postadress.

Vad blir