money-bath
Jag önskar att du ska få uppleva det spännande kommande året 2015 som det rika året. Rikt på många olika sätt förstås. Rikt på kärlek. Rikt på spännande upplevelser och insikter. Men framför allt rikt på pengar. Då tänker jag framför allt på att du ska UPPLEVA att du är rik, oavsett hur rik du egentligen är. Att du lyckas njuta av där du är just nu och ser din rikedom också i pengar. Just nu vänder jag ut och in på alla mina egna erfarenheter, verktyg och kunskaper om pengar och dess makt och möjligheter likväl som dess hinder och begränsningar. Allt för att inom kort kunna presentera dels ett gratis webinar i frågan och dels att program för de som verkligen vill jobba med sin syn på pengar och som vill skapa ett rikare liv. Det enskilt viktigaste hindret många upplever för att kunna leva sitt drömliv fullt ut är pengar. Oro och rädsla för pengar, att bli av med dem, att inte få dem, att bli girig eller föraktfull. Ja, det finns så många konstiga känslor kopplat till pengar. Har du tänkt på att det också finns många tabun kring pengar. Vi kan hellre fråga om någons sex-liv än fråga hur mycket de tjänar. Nästan... Här i Thailand finns inga sådana tabun. Här frågar folk direkt vad man tjänar, vad man fick betalt för si och så som man sålde, vad jag betalar i hyra. Men vi är mer vana vid att smyga omkring kring frågor om pengar. Genom den process och omvandling, låt oss säga pånyttfödelse, som jag var med om då får 15 år sen när vi lämnade Sverige och sålde allt vi ägde lärde jag mig också en helt ny syn på pengar. Jag lärde mig genom flera olika erfarenheter och insikter att släppa rädslan för pengar. Visst kan den ibland ändå dyka upp men jag känner väl igen den och vet vilken medicin jag ska ta.

En av de största insikterna var att jag ofta hade trott att jag bara skulle kunna uppleva vissa saker OM jag ägde mycket pengar. Nu efter 15 år då jag har besökt de vackraste och underbaraste platser jag har kunnat komma på och varit med om upplevelser som jag förr trodde endast var för de som var mycket rika, ser jag att det var min egen syn på pengar som begränsade mig. Det var mitt sätt att skjuta framför mig mina drömmar och skylla på att det inte gick för att jag inte hade råd. Mitt sätt att inte vilja se att det handlade egentligen inte eller väldigt lite om pengarna. Det var bara en fix idé som hade fastnat och kanske något som gjorde det bekvämt att vara kvar i det liv där jag var. Fast jag inte trivdes fullt ut. Fast jag levde i en falsk nöjdhet. Jag vågade inte tro eller se att det fanns helt andra vägar att lyckas förverkliga mina drömmar än att få en stor summa pengar på banken. Att min egen inställning och min trygghet i min egen förmåga skulle vända allt och göra att det jag år efter år nu har levt mitt absoluta drömliv.

22.jpg
Imorse gick jag en strandpromenad med min man och mitt ex och vi pratade om hur 2014 har varit och vad vi önskar oss av 2015. Min insikt var att jag självklart önskar mig upplevelser, framgång som jag ännu inte fått osv men att i det stora hela är jag så nöjd med det liv jag har. Jag lever där jag vill. Jag reser och ser många nya platser varje år. Jag träffar många inspirerande och spännande människor. Jag har en underbar familj som stöttar mig och som trivs bra med livet själva. Jag får bidra med mina talanger till andra människor och se dem växa och förverkliga sina drömmer, gång på gång. Jag nyper mig i armen och inser att jag har skapat varje del av detta själv. Och en av anledningarna till att det har blivit så, är min förändring i min syn till pengar och min egen förmåga. Med den förvandlingen ändrades absolut allt. Då vann jag högsta vinsten och vågade leva mitt liv fullt ut!

Gott Nytt År! Jag önskar dig ett riktigt rikt, inspirerande och underbart år 2015 och att alla dina drömmar ska förverkligas av dig själv!

Varma hälsningar från ett soligt och 30-gradigt Koh Lanta
Camilla