Det rika året

money-bath
Jag önskar att du ska få uppleva det spännande kommande året 2015 som det rika året. Rikt på många olika sätt förstås. Rikt på kärlek. Rikt på spännande upplevelser och insikter. Men framför allt rikt på pengar. Då tänker jag framför allt på att du ska UPPLEVA att du är rik, oavsett hur rik du egentligen är. Att du lyckas njuta av där du är just nu och ser din rikedom också i pengar. Just nu vänder jag ut och in på alla mina egna erfarenheter, verktyg och kunskaper om pengar och dess makt och möjligheter likväl som dess hinder och begränsningar. Allt för att inom kort kunna presentera dels ett gratis webinar i frågan och dels att program för de som verkligen vill jobba med sin syn på pengar och som vill skapa ett rikare liv. Det enskilt viktigaste hindret många upplever för att kunna leva sitt drömliv fullt ut är pengar. Oro och rädsla för pengar, att bli av med dem, att inte få dem, att bli girig eller föraktfull. Ja, det finns så många konstiga känslor kopplat till pengar. Har du tänkt på att det också finns många tabun kring pengar. Vi kan hellre fråga om någons sex-liv än fråga hur mycket de tjänar. Nästan... Här i Thailand finns inga sådana tabun. Här frågar folk direkt vad man tjänar, vad man fick betalt för si och så som man sålde, vad jag betalar i hyra. Men vi är mer vana vid att smyga omkring kring frågor om pengar. Genom den process och omvandling, låt oss säga pånyttfödelse, som jag var med om då får 15 år sen när vi lämnade Sverige och sålde allt vi ägde lärde jag mig också en helt ny syn på pengar. Jag lärde mig genom flera olika erfarenheter och insikter att släppa rädslan för pengar. Visst kan den ibland ändå dyka upp men jag känner väl igen den och vet vilken medicin jag ska ta.

En av de största insikterna var att jag ofta hade trott att jag bara skulle kunna uppleva vissa saker OM jag ägde mycket pengar. Nu efter 15 år då jag har besökt de vackraste och underbaraste platser jag har kunnat komma på och varit med om upplevelser som jag förr trodde endast var för de som var mycket rika, ser jag att det var min egen syn på pengar som begränsade mig. Det var mitt sätt att skjuta framför mig mina drömmar och skylla på att det inte gick för att jag inte hade råd. Mitt sätt att inte vilja se att det handlade egentligen inte eller väldigt lite om pengarna. Det var bara en fix idé som hade fastnat och kanske något som gjorde det bekvämt att vara kvar i det liv där jag var. Fast jag inte trivdes fullt ut. Fast jag levde i en falsk nöjdhet. Jag vågade inte tro eller se att det fanns helt andra vägar att lyckas förverkliga mina drömmar än att få en stor summa pengar på banken. Att min egen inställning och min trygghet i min egen förmåga skulle vända allt och göra att det jag år efter år nu har levt mitt absoluta drömliv.

22.jpg
Imorse gick jag en strandpromenad med min man och mitt ex och vi pratade om hur 2014 har varit och vad vi önskar oss av 2015. Min insikt var att jag självklart önskar mig upplevelser, framgång som jag ännu inte fått osv men att i det stora hela är jag så nöjd med det liv jag har. Jag lever där jag vill. Jag reser och ser många nya platser varje år. Jag träffar många inspirerande och spännande människor. Jag har en underbar familj som stöttar mig och som trivs bra med livet själva. Jag får bidra med mina talanger till andra människor och se dem växa och förverkliga sina drömmer, gång på gång. Jag nyper mig i armen och inser att jag har skapat varje del av detta själv. Och en av anledningarna till att det har blivit så, är min förändring i min syn till pengar och min egen förmåga. Med den förvandlingen ändrades absolut allt. Då vann jag högsta vinsten och vågade leva mitt liv fullt ut!

Gott Nytt År! Jag önskar dig ett riktigt rikt, inspirerande och underbart år 2015 och att alla dina drömmar ska förverkligas av dig själv!

Varma hälsningar från ett soligt och 30-gradigt Koh Lanta
Camilla

2014-12-31T12:59:27+00:0031 december, 2014|Inre resurser|12 Comments

12 Comments

 1. Mia 31 december, 2014 at 12:55 - Reply

  Jag tackar bland annat 2014 för att jag gick på semeraie som du höll i. Du hjälper mig massor med dina kloka ord. Nu är det bara resten kvar 🙂

  Gott Nytt År Camilla

  • Camilla Lebert Hirvi 1 januari, 2015 at 12:14 - Reply

   Vad roligt Mia! 🙂 Kram Camilla

 2. Maria 1 januari, 2015 at 11:09 - Reply

  Hej o tack för att du delar med dig av dina kloka ord

  • Camilla Lebert Hirvi 1 januari, 2015 at 12:15 - Reply

   Tack själv Maria för att du läser 🙂

 3. Fredrik 2 januari, 2015 at 08:31 - Reply

  Tack! Inspirerande! Det är roligt och spännande att varje dag öva sig i att tänka mer o mer obegränsat. Vad skulle jag göra om jag visste att allt var möjligt?

  Önskar dig ett magiskt 2015, fyllt med överflöd och där alla dina drömmar uppfylls!

  Ljus o glädje kramar Fredrik

  • Camilla Lebert Hirvi 2 januari, 2015 at 09:10 - Reply

   Önskar dig detsamma Fredrik! Ett riktigt inspirerande och spännande år 2015! Kram Camilla

 4. jeanette sandelin 2 januari, 2015 at 14:36 - Reply

  Just synen och känslan kring pengar är det centrala tror jag. Jag känner en sådan tacksamhet och rikedom trots arbetslöshet och ensamt föräldrarskap. Jag skänker prylar och får så mycket igen. Jag rensar ut saker och ger plats åt nya året, ny energi och massor av god kosing <3
  Jag ser på mina saker med nya ögon, behåller bara det jag (vi) verkligen behöver och älskar. Att ha högt i tak och i sinne är en god jordmån för pengatillväxt. OCH att våga använda sina kronor. För det kommer hela tiden nya. Tacksam! Kram fr sö Dalsland och gott nytt år fina du!

  • Camilla Lebert Hirvi 2 januari, 2015 at 17:09 - Reply

   Så sant Jeanette. Att ge och få så mycket igen. När flödet går åt båda hållen vinner alla och som du säger: det kommer nya hela tiden 🙂 Kram och Gott Nytt År till dig också 🙂

 5. Susanne Jönsson 2 januari, 2015 at 20:44 - Reply

  God fortsättning på det nya året, Camilla! Tack för dina mejl! Varje gång jag klickar upp ett mejl från dig får jag en sån avslappnad känsla. Jag är företagare och tillhör ändå dem som egentligen är totalt ointresserade av pengar. Men som alltid KÄNT mig rik utan att ha varit det i ekonomisk mening. Det är verkligen jätteskönt! Precis som du säger är det känslan som gör skillnad. Jag har sällan bekymrat mig om pengar och vill helst av allt inte ens tänka på pengar. Det enda som tilltalar mig med pengar är att de ger frihet och möjligheter. Jag älskar frihet och möjligheter! Dessutom gillar jag affirmationer. Jag har två sedan tidigare ”Jag är lycklig frisk och framgångsrik. Det känns bra.” och ”Acceptera det förflutna, lev i nuet, tro på framtiden.” De fungerar verkligen. Därför skrattade jag när jag läste om din senaste affirmation ”Jag älskar pengar och pengar älskar mig”. Det är ju klockrent, tänkte jag. Nu finns texten inlagd i himlen på en bild med en fin utsikt på Kreta. Min älskade 7-åring och jag hade en fantastisk semester där i somras. Jag märker redan att orden ”fungerar”!
  Kram från Susanne

  • Camilla Lebert Hirvi 3 januari, 2015 at 06:03 - Reply

   Så underbart att höra att affirmationen ”Jag älskar pengar och pengar älskar mig” funkar. Jag älskar den verkligen och vet att den fungerar. Och så glad man blir av den 🙂 Härligt med Kreta-bilden också. En massa fina känslor i den bilden kan jag tänka mig. Kram Camilla

 6. Agneta Jonsson 3 januari, 2015 at 06:32 - Reply

  Underbart skrivet Camilla! Jag har i livet fått uppleva allt vad brist och oro för pengar innebär. Man blir totalt förlamad i sinnet, rädd för att tänka, känna och handla. Och så mycket sitter i huvudet. Med åren har jag lärt mig tänka och leva annorlunda, inte minst tack vare dina kurser och coaching. Nu ser jag fram emot att släppa många fler spärrar under din digitala nomad camp nästa vecka :-). Kram <3

  • Camilla Lebert Hirvi 3 januari, 2015 at 09:13 - Reply

   Hej Agneta! Ja, det är just den förlamande känslan som gör att vi inte kan se nya möjligheter och våga vända på situationen. Ser också fram emot spännande övningar, samtal och insikter nu på Campen då vi ska kika mer på vad det finns för hinder och begränsande tankar och hitta vägar att vända eller släppa 🙂 Kramar Camilla

Leave A Comment

GRATIS
MEJLSERIE
Få mejlserien
5 sätt att designa ett liv
med mer frihet
Din information kommer inte att delas med någon tredje part.
FÅ GRATIS mailserie
5 sätt att designa ett
liv med mer frihet!