bbb02cf7-27ec-4042-8d34-d6dccdfc3f93Har du upplevt sanningens ögonblick? Det där ögonblicket där allt du någonsin gjort och allt du varit med om har lett dig fram till just detta ögonblicket? Någon har sagt att det finns två viktiga ögonblick i livet. Det ögonblick när du föds och det ögonblicket då du förstår varför. Ditt varför. Varför du är här och vad du har att göra här på jorden. Att helt plötsligt känna den enorma känslan av att förstå det på djupet är en fantastisk känsla. Just när jag skrev fantastisk, stavade jag fel och skrev fanatisk. På ett sätt känns den nästan fanatisk. Som en frälsningskänsla. Som om dina ögon öppnar sig och att efter dem stunden kommer ingenting någonsin att bli som förut igen. Jag minns tydligt exakt när jag upplevde den känslan och den har sedan dess återkommit flera gånger igen och igen. Jag har också haft förmånen att få vara med och uppleva den stunden tillsammans med adepter som jag har fått följa och stödja i sin väg till just detta ögonblicket.

imagesDet utmärkande för ögonblicket då du hittar det du verkligen vill bidra med här i världen är att den inte går att mista sig på. Alla som varit med om det vet att det var just DÅ det hände. De ser också att allt de någonsin har gjort fram till denna stund hänger ihop, alla misslyckanden och lärdomar och alla framgångar och succéer. Alla erfarenheter och stunder oavsett hur olika och splittrade de förut har känts, så känns de helt plötsligt helt förståeliga. "They all make sense" skulle vi säga på engelska. När ditt kall blir tydligt för dig framträder en djupare sanning i ditt liv. Dina allra bästa talanger träder fram och din passion går inte att bortse ifrån längre. De allra flesta kan inte backa från denna sanningens ögonblick men ibland kan ändå hinder, rädslor och ifrågasättanden dyka upp. Har det hänt dig att du innerst inne vet och kommer ihåg den stunden men att du då tryckte bort den känslan? Eller tog du den på allvar och förstod hur stort det var? Att det var en signal om en helt ny och enklare och sannare väg. En väg som tydligt kommer att visa sig, steg för steg om du vågar följa den i tillit.

friFör dig som ännu inte har hittat den kan bästa sättet vara att praktisera och utveckla tillit. Tillit till din egen förmåga och tillit till att allt har sin gång. Att du kommer att veta och att du inte behöver forcera fram det men göra dig redo för just den stunden. Vara öppen och tillgänglig och odla din nyfikenhet för dig själv och livet. För när sanningen är tydlig för dig blir livet ett mirakel. Dag efter dag. Stund efter annan. Din sanning bländar och inspirerar andra att också kunna finna sin väg framåt. Du blir det fyrtorn som lyser upp vägen för andra och kan bara genom den väg du själv har funnit visa på att det är möjligt. Att ingen av oss ska tappa hoppet. Att det när som helst och kanske när vi minst anar det kan hända. Den stund som finns där och inväntar oss, stilla och eftertänksamt.

Minns du när din stund av total sanning för ditt eget varför dök upp? Hur var känslan? Hur visste du att det var just detta? Vad är din upplevelse? Eller väntar du fortfarande på att den ska komma? Vågar du sätta intentionen att du vill men sen bara släppa den utan att uppleva bristen av att du ännu inte har funnit den? Och att du i tillit vet att den kommer en dag. När du minst anar det.

Berätta gärna!

Varma hälsningar från ett 30-gradigt Koh Lanta mitt i Livsdesign Campen
Camilla