Yogaresa.

Lev livet fullt ut
Skiathos 26 maj-2 juni 2019.

Kursledare: Malin Berghagen, Camilla och Eric Lebert Hirvi
YOGARESA FÖR VEM.

För dig som är nyfiken på yogans alla aspekter och vill fördjupa den från ren och vanliga yoga träning till att bli ett helhetstänk i ditt liv. Du vill lära dig mer om dig själv inte bara när det gäller yogans rörelser, asanas, utan vill öppna upp för hur yogan kan hjälpa dig att bli ännu mer i ditt sanna jag och hur du kan leva ditt liv fullt ut i din fulla potential. Det är där som livsdesignen kommer in. Livsdesign handlar om att ha ansvar över sina drömmar och sin längtan. Och att reflektera över vart jag är nu, vart jag är på väg och vad som kan stå i vägen.

SYFTE.

Detta är en härlig och intensiv vecka i ett möte med dig själv. Med Malins varma hand möter du alla aspekter av yoga. Den fysiska, mentala och själsliga. Och genom Camillas erfarenhet av personlig utvecklig får du verktyg hur du kan förändra och skapa ditt dröm liv. Eric hjälper dig som reflexolog att se sambanden mellan fysiska besvär och inre emotionella blockeringar. Vi går ”all the way” på Skiathos där Malin, Camilla och Eric delar med sig av sina kunskaper i det fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga. Malin menar yogans viktigaste grundstenar är att komma i kontakt med alla aspekterna av ditt jag. Yoga är ett möte med dig själv.

Kursledare.

Malin Berghagen.

Malin Berghagen är en mycket uppskattad och inkännande yogalärare sedan många år och erbjuder kurser runt om i Sverige och utomlands. Så här säger Malin om yoga: ”Yogan ger mig mod att utforska allt som är jag. Och en av dessa delar är inte bara den fysiska kroppen och att äta rätt. Det är att våga möta sina inre rum, se vem man verkligen är och våga kliva ut i det fullt ut. Att leva sin sanning. Malin har skapat sin egen yoga som hon har hämtat inspiration från framför allt Hatha yogan och Ashtangan men också Rocket yoga. Till skillnad från tidigare resor bad Malin Camilla och Eric att kliva in mer i kursens innehåll för att ge deltagaren att gå ännu djupare in i mötet med sig själv.

Camilla Lebert Hirvi är Livsdesigner, Coach och Par-terapeut och brinner för att människor ska hitta sin egen inre kompass, sin passion och följa den så att de blir sitt sanna jag och lever fullt ut. Själv sålde hon och hennes familj allt de hade för 17 år sen och har sedan dess levt som nomader, med få materiella saker växelvis mellan Thailand och Grekland. Camilla kommer att ge inspiration och konkreta verktyg till hur du tar reda på vem du är på djupet, vad du vill och hur du kan skapa en plan för det framåt.

Eric Lebert Hirvi är Reflexolog och kommer under veckan att berätta mer om hur det kroppsliga hänger ihop med både muskulära och det inre samt det känslomässiga. Du kommer att få tips på hur du kan behandla dig själv och skapa ett helhetstänk när det gäller hälsan.

Axplock.

Ur innehållet

Vi har 1,5-timmars yogapass på morgonen före frukost.
På eftermiddagarnas 2-tim pass där varvas workshops inom olika aspekter av personlig utveckling utifrån yogans perspektiv, med rena yogapass.

Det finns utrymme för sol, bad och egen tid runt lunch och på kvällarna.
Kursen inleds med vårt första yogapass på morgonen måndag 27/5. På måndagkvällen har vi en gemensam välkomstmiddag.
Vi har två pass om dagen under mån, tis, ons, fre och lör och på torsdag 30/5 har vi en utflyktsdag. Yogaresan avslutas med en avskedsmiddag på lördag 1/6.

MISSA INTE.

Parterapeuten och Digitala Nomaden Camilla Lebert Hirvi är coach och erbjuder coachande samtal under kursens gång som kan förstärka din process och utveckling ytterligare. Eric Lebert Hirvi erbjuder under veckan reflexologibehandlingar som är ett utmärkt komplement till yogan och processerna.

Skiathos.

Vackra stränder.

Skiathos är en av fyra öar i ögruppen Sporaderna som ligger i nordöstra Grekland. Det är ögruppens minsta ö, 50 kvadrat kilometer stor. Skiathos är en oerhört populär ö, och det med all rätt för det finns få öar som kan konkurrera med Skiathos när det gäller fina stränder.

Här finns även bra shopping, stort utbud på restauranger och barer, samt en fantastiskt fin stad som man gärna strosar runt i många timmar. Ön användes bla i inspelningen av filmen ”Mamma Mia” liksom några av de kringliggande öarna. Det finns 60 sandstränder och mycket pinjeskog i inlandet, flera intressanta sevärdheter och erbjuder många vackra vyer.

PRAKTISKT INFORMATION & ANMÄLAN

Praktisk info.

Vi bor nära havet...

Skiathos Princess Hotel
På Skiathos ligger vackra Skitahos Princess Hotel. Här bor du direkt vid stranden i elegant inredda rum. Hotellet har en stor trädgård och ett härligt poolområde. Förutom sol och bad kan du njuta av behandlingar i hotellets spaavdelning eller träna i gymmet. På kvällarna äter du gott i någon av hotellets restauranger och flera gånger i veckan bjuds det på musikunderhållning.

För bokning av paket med flyg, transfer och Princess hotel där yogakursen är rekommenderar vi www.airtours.se som erbjuder paket med Princess hotel. Om du hellre väljer att boka flyg och hotell separat kan du kontakta Princess hotel direkt eller boka ett hotell i närheten. Du kan du då boka enbart en flygstol med någon av charterarrangörerna och boka ditt hotel ex via www.booking.com  där du enkelt via deras karta kan boka Princess hotel och hitta andra hotell som ligger i närheten.

Här hittar du mer info och bilder på hotellet www.skiathosprincess.com

Period
Skiathos 26 maj-2 juni 2019

Kursavgift
5000 kr

Inklusive
Heldagsutfärd, välkomst- och avskedsmiddag exkl. dryck.

Ta med Ta med en yogamatta och en filt/sarong som kan vara skön att vila under!

Anmälan
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30% av avgiften som anmälningsavgift, dvs 1500 kr. 30 dagar innan avresa är slutbetalningen, 3500 kr. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift

Avbeställningsvillkor

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan starten debiteras 30% av kursavgiften.
  • Vid avbokning senare än 14 dagar innan starten debiteras fullt pris.
  • Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
    Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller försäkringsbolag.

Speciella önskemål
Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss innan. För praktisk information kontakta bokning@camillaleberthirvi.se

Varmt välkommen till en underbar och inspirerande yogaresa!

Anmälan.

Vi svarar dig inom 24 tim på vardagar.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ditt meddelande (Om du har speciella önskemål skriv det här)

Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn, E-postadress och Telefon.

Vad blir