LIVSDESIGN
För Inre & Yttre Frihet

CAMILLA LEBERT HIRVI
AFFÄRSCOACH • LIVSDESIGNER • PARTERAPEUT • DIGITAL NOMAD

Intuitivt business mentorskap Camilla Lebert Hirvi

Intuitivt business mentorskap

Välj mellan 6 månader eller 1 år

Online med Camilla

Skapa ett intuitivt företagande steg för steg

med hjälp av mig som erfaren mentor.

Intuitivt business mentorskap Camilla Lebert Hirvi

Intuitivt business mentorskap

Välj mellan 6 månader
eller 1 år

Online med Camilla

Skapa ett intuitivt företagande steg för steg

med hjälp av mig som erfaren mentor.

LIVSDESIGN
För Inre & Yttre Frihet

CAMILLA LEBERT HIRVI
AFFÄRSCOACH • LIVSDESIGNER • PARTERAPEUT • DIGITAL NOMAD

Ta Steget.

EN NY FRAMTID.

Här får du stöd i att designa ditt liv oavsett om det handlar om en inre process av mod, tydlighet och att övervinna hinder, en konkret plan för din framtida sysselsättning eller ren affärsutveckling av din verksamhet. Jag brinner för det coachande förhållningssättet och erbjuder en certifierad coachutbildning där du kan skapa ett yrke som du kan jobba med varsomhelst ifrån och bli platsoberoende. Det spelar ingen roll hur långt du har kommit i att designa ditt liv som du vill ha det. Huvudsaken är att du längtar efter och tror på en ny framtid med ännu mer frihet, sanning och passion.
  • Längtar du efter ännu mer frihet i livet?
  • Vill du bygga ett liv utifrån din passion och dina talanger?

  • Vill du som företagare få till en knivskarp tvist på din plan framåt?

  • Vet du exakt vad du vill men slår knut på dig själv med dina tvivel?

  • Har du ingen aning men vill skapa en ny riktning i livet?

  • Eller är du sugen på att åka på en inspirerande resa?

Video.

Intervju med Camilla i TV4s Efter tio med Malou.

Designa.

DITT LIV ELLER FÖRETAGANDE.

Du kan utbilda dig till coach, bli coachad själv eller följa med på en härlig resa eller.
COACH UTBILDNING.

För dig som älskar att stödja andra att utveckla sin potential och komma igenom inre hinder och vill jobba mer med det. Här får du genom mycket träning och gedigen feedback utveckla dig själv till ett av världens roligaste yrken: Livsdesigner och coach. Du kan också välja att jobba med det online så att du kan bo varsomhelst.

E-BOK – LJUDBOK.

Läs eller lyssna till min e-bok “Våga släppa taget”, en berättelse om ett uppvaknande ur en falsk nöjdhet, om att sälja allt och att skapa ett liv i frihet.

COACHING.

Genom coaching hittar du kärnan av det du vill och tar dig med stöd av Camilla igenom alla hinder, skapar en plan och genomför den.

RESOR.

Följ med på en utvecklande resa till något av ställena där Camilla bor, få reflektionsavstånd från din vardag och skapa en ny plan eller njut tillsammans med likasinnade. Det kan handla om yoga, livsdesign eller något annat.

Min Story.

INSPIRERAD AV FRIHET.

Jag lever som digital nomad växelvis mellan Thailand och Grekland och är Livsdesigner, Affärscoach, Föreläsare och Parutvecklare.

År 1999 levde jag ett helt vanligt Stockholmsliv mitt i karriär, hämtning och lämning på dagis, husbygge och mycket stress. När min dåvarande man gick in i väggen åkte vi på en resa till Thailand och där med reflektionsavstånd förstod jag att vi behövde förändra vårt liv. Jag var lyckad men inte lycklig. Jag hade levt länge i en sorts falsk nöjdhet och krisen gav mig uppvaknandet. Vi sålde allt vi ägde utom det vi kunde bära med oss och åkte med vår då 6-åriga dotter på enkelbiljetter till Thailand. Sen dess har jag levt växelvis mellan Thailand och Grekland med min familj och lever fortfarande utan en massa saker. Jag jobbar med min passion via nätet som coach och livsdesigner för de som vill utveckla ett nytt typ av liv och jag är coachutbildare och erbjuder en certifierad coachutbildning till de som vill bygga ett yrke som gör dem platsoberoende. Jag har aldrig ångrat mitt val. Idag har jag både inre frihet med att kunna följa min egen inre kompass och passion och en yttre frihet genom att jag kan bo var jag vill, jobba med vad jag vill, när jag vill, och hur jag vill.

Sagt Om.

VAD TYCKER DELTAGARE.

Jag har coachat, hållit kurser, föredrag och arrangerat resor och nedan är några kommentarer från deltagare och mer hittar du på sidan med deltagarröster.

“Coachutbildningen är en fantastisk utbildning som har gett mig verktyg och massa energi till att bli trygg i mitt coachande och framför allt har gett mig en personlig utveckling. Camilla är en proffsig mentor som lockar fram mina starka sidor och får mig att vilja utmana mig själv.”

MICAELA BLOMBERG

Cinna-Öhrfelt“Det känns som att jag är pånyttfödd. Camilla har genom de rätta frågorna och pepping fått fram min lust och glädje igen. Jag kan varmt rekommendera Camilla för den som vill leva ett lustfyllt och välmående liv.”

CINNA ÖHRFELT

Monica Balkefors“Jag tror att denna kurs kommer att förändra mitt liv. Den personliga coachningen med Camilla var fantastisk..”

MONICA BALKEFORS

KONTAKT.

LET’S TALK.

Välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mer om den certifierade Coachutbildningen, vill bli coachad av mig, gå något av e-programmen, boka in en föreläsning med mig eller undrar vilket stöd som skulle passa dig bäst för att förverkliga det drömliv du vill ha.

    Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn och E-postadress.