imagesFörmågan att ge sig hän är fantastisk att uppleva. Ändå har vi ibland svårt att göra det. Emellanåt kan det handla om rädslor. Kanske tror vi att vi kan skada oss, att någon kan göra oss illa. Kanske är vi rädda för att misslyckas. Om jag ger mig in i detta helhjärtat, tänk om allt går åt skogen? Kanske vi är rädda för att lyckas? Tänk om det blir så? Hur ska jag kunna leva med det då?

Idag lanserar jag en ny kärlekssite. Gå in på Love in focus genast och säg vad du tycker här i kommentarerna. Du kan också skriva in din mailadress och få en gratis mailserie där. Kärlekssiten är uppdelad i två delar. En för par och en för singlar. Min vision med sidorna är att kunna erbjuda par och singlar e-program och stöd i dels att kunna skapa en fördjupad par-relation, intimitet och kommunikation (för par) och för singlar att skapa en större insikt om vad som behövs för att öppna upp för en helt ny typ av kärleksrelation framåt. Vad som kan ligga iväg för att helt kunna ge sig hän i en underbar kärleksrelation fullt ut.

I par-relationer är det också så att vi emellanåt har svårt att ge oss hän. Vi håller igen på kärleken. Vi stänger inne. Vi lever inte fullt ut och ger inte allt det vi har inom oss. Av olika anledningar. För att ge sig hän kräver mod. Mod att våga stå där sårbar och kanske riskera saker. Mod att Rear view of a couple sitting on beachvåga vara sann mot sig själv och andra. Mod att äntligen släppa taget helt. Lika mycket som jag har lärt mig om mod genom mina egna förändringar i min livsstil, lika mycket har jag lärt mig om att våga i kärleksrelationer. Jag har lärt mig att våga ta första steget och att strunta i konsekvenserna av att jag ger det bästa jag har. Jag har lärt mig att ge först fast jag först kände att jag borde få nu. Jag har vänt på gamla sätt att se på saker och vågat prova nya vägar. Jag har lärt mig på vägen.

Att ge mig hän är en av de härligaste insikterna jag har lärt mig av det liv jag lever och den kärleksrelation jag har. När jag ger mig hän fullt ut känner jag att jag lever oavsett om det ibland smärtar. Lika ofta får jag istället sprudlande lyckokänslor. Livet är inte bara ett rakt streck, utan går mer i vågor och jag känner att jag lever fullt ut.

Hur ofta känner du att du ger dig hän? Vad är det som kan få dig att tveka att ge dig hän? Berätta gärna i kommentarerna nedan!

Varma hälsningar
Camilla