Förverkliga dina drömmar på Kreta

Skapa en plan för ditt nya liv
Kreta 4-11 maj 2024

Kursledare: Camilla Lebert Hirvi och möte med hennes vänner på Kreta

För dig som står i eller inför ett skifte i livet. För dig som vill förverkliga dina innersta inneboende drömmar, hitta ditt djupare syfte och skapa en plan framåt för ditt nya liv.

SYFTE.

Detta är en resa där du får tid att möta dig själv. Varje morgon leder Emelie Rouvroy eller Michelle Williams en yoga som alla kan vara med i och som öppnar upp kropp, sinne och själ för den förvandling du står inför. Emelie som är från Belgien och uppväxt i Afrika och Michelle som är brittisk före detta flygvärdinna som varit överallt i hela världen är båda uppskattade och erfarna yogalärare. De har båda också själva har förverkligat sina drömmar och bor numera på Kreta. Emelie specialiserar sig också på yogaterapi. Michelle brinner för att leda autentisk yoga som har hjälpt henne själv så mycket på många plan.

En eftermiddag kommer Julie Mosmuller att leda oss i en Womens circle där vi får insikt om hur vi kan förverkliga våra drömmar genom att komma i kontakt med vår inre frekvens. Julie har under många år arbetet med coaching, terapi, yoga, dans och lett kvinnocirklar för att kvinnor ska kunna höra sin själs viskning. Hon är passionerad i att sprida kunskap om att leva cykliskt som ett verktyg i självmedvetenhet.

En kväll kommer vi att vara med om ett Gong bath, en ljudhealing med tyska musikern och musikterapeuten Birgit Reimer. Med hennes stora gonggongar, kristallskålar “crystal bowls” och andra hög vibrerande instrument får vi i djup avslappning uppleva en inre healingsession. Hennes vision och arbete är att hjälpa människor hitta sig själva genom musik och dans.

En annan kväll kommer Camilla att leda oss i en Kakao ceremoni där vi med dans, sharing, meditation och att dricka rå kakao från Bali öppnar upp våra hjärtan ännu mer. En mycket speciell och djup upplevelse.

Som komplement till morgonyogan och workshopen och upplevelserna på eftermiddagarna kan du boka samtal med Camilla. Du kan också boka reflexologi behandlingar med Camillas man Eric. Han hjälper dig att se sambanden mellan fysiska besvär och inre emotionella blockeringar.

Kursledare.

Camilla Lebert Hirvi.

Camilla Lebert Hirvi är Livsdesigner, Coach och Par-terapeut och brinner för att människor ska hitta sin egen inre kompass, sin passion och följa den så att de blir sitt sanna jag och lever fullt ut. Själv sålde hon och hennes familj allt de hade för 23 år sen och har sedan dess levt som nomader, med få materiella saker växelvis mellan Asien och Grekland. Camilla kommer att ge inspiration och konkreta verktyg till hur du tar reda på vem du är på djupet, vad du vill och hur du kan skapa en plan för det framåt.

Oss du möter på kursen.

Axplock.

Ur innehållet

Vi har 1,5 timmes yogapass på morgonen före frukost med Emelie Rouvroy eller Michelle på Almyrida Studios. På eftermiddagarna är det dags för 1.5–2 timmars workshop med Camilla och ibland med olika inspirerande personer som bor på Kreta. De delar alla med sig av olika aspekter av personlig utveckling med syfte att finna och förverkliga sina drömmar.

Det finns utrymme för sol och bad och egen tid runt lunch och vissa kvällar. På ankomstdagen lördagen har vi välkomstträff och välkomstmiddag. På onsdag 8 maj gör vi en utflykt tillsammans för att få ännu mer inspiration och se mer av vackra Apokoronas distriktet på Kreta. Resan avslutas med en avskedsmiddag på fredag 10 maj.

Yogan leds på engelska och en del av workshopen är på engelska då invånare från Kreta deltar. De pass som leds av Camilla eller Eric är förstås på svenska.

MISSA INTE.

Digitala Nomaden och Livsdesignern Camilla Lebert Hirvi är coach och erbjuder coachande samtal under kursens gång som kan förstärka din process och utveckling ytterligare.

Eric Lebert Hirvi erbjuder under veckan reflexologibehandlingar som är ett utmärkt komplement till din process.

Kreta.

Naturskönt med pittoreska byar.

Att resa till Kreta är något alldeles speciellt. På denna stora, natursköna ö med sin dramatiska historia finns både större städer med ett myllrande folkliv och mindre småbyar med ett vardagsliv som flyter på i lugn takt. Den gemensamma nämnaren är de fantastiska stränderna, det kristallklara havet och den härliga känslan av att vara i Grekland. Läget långt söderut i Medelhavet ger en sommarsäsong som varar från april till november. En sagolik natur, spännande sevärdheter och attraktiva turistområden gör Kreta till det perfekta resmålet. Kreta är självförsörjande med mycket odlingar, fiske samt köttproduktion.

Praktisk info.

Vi bor precis vid havet…

Almyrida
Byn Almyrida är liten och pittoresk och ligger i distriktet Apokoronas mitt emellan Chania och Rethymnon. Till Chania är det 30 min resa. . Det stillsamma livet kretsar kring stranden och de mysiga restaurangerna och allt finns på bekvämt avstånd, runt knuten. Uppe i bergen runt omkring finns många mysiga bergsbyar att besöka. Närmaste byn vid havet som heter Kalyves har precis som Almyrida fina sandstränder. I båda byarna finns många tavernor och livet är lugnt och enkelt.

I Almyrida bor vi på Almyrida Studios som är en del av Almyrida resort. Morgonyogan leds av antingen Emily eller Michelle och på eftermiddagarna leder Camilla workshops i temat Förverkliga dina drömmar. Dessutom får du uppleva ett sound/gongbath där gongar och andra instrument ger dig djup avslappning och kan ta dig till nya visioner och undermedvetna svar. En annan dag blir temat Womens circle med fokus på att förverkliga drömmar. Vi bor i en-rumslägenheter och du kan välja att bo med en reskamrat, själv eller dela med någon av kursdeltagarna. Läs mer om Almyrida Studios här: www.apollo.se

Om du vill boka din plats till denna resan, börja med att mejla Camilla på bokning@camillaleberthirvi.se för att höra om det finns platser kvar och boka in dig på själva resan. Kursavgiften är 5800 kr.

Apollo sköter om bokningen av flyg och boende och du kan anmäla dig till dem via formuläret här…

Flyg, mat ombord, transfer, 1 bagage 20 kg samt del i lägenhet med frukost kostar 9500 kr. Tillägg för eget boende. Alla lägenheterna har balkong och havsutsikt. Flygen går från Arlanda, Landvetter och Kastrup.

Det är viktigt att du själv tar reda på rådande inreseregler till Grekland och följer de krav som är. Det gör du enkelt via UD:s app Resklar.

Period
Kreta 4–11 maj 2024

Kursavgift
5800 kr

Inklusive
5 morgonyogapass, 5 workshops, välkomst- och avskedsmiddagar exklusive dryck, en utflyktsdag exklusive måltider och drycker, Kakao ceremoni, Gong bath/Sound healing och Circle sharing.

Ta med Ta med en yogamatta och en filt/sarong som kan vara skön att vila under!

Anmälan
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30% av avgiften som anmälningsavgift, dvs 1740 kr. 30 dagar innan avresa är slutbetalningen, 4060 kr. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.

Avbeställningsvillkor

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan starten debiteras 30% av kursavgiften.
  • Vid avbokning senare än 14 dagar innan starten debiteras fullt pris.
  • Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
    Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller försäkringsbolag.

Speciella önskemål
Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss innan. För praktisk information kontakta bokning@camillaleberthirvi.se

Varmt välkommen till en underbar och inspirerande resa!

Anmälan.

Vi svarar dig inom 24 tim på vardagar.

    Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn och E-postadress.

    Vad blir