Livsdesign.

Coaching.

med Camilla Lebert Hirvi

För dig som vill ha en mentor, ett bollplank, en stödjare, någon som utmanar dig eller någon som peppar dig. Jag tror på att du bär på dina egna sanningar och att med hjälp av mitt lyssnande och frågande finner du de bästa och mest sanna svaren inom dig. Jag kan självklart också agera som rådgivare när du behöver det.

Du bestämmer ditt mål eller din intention och sen gör jag allt för att du ska lära dig nya saker om dig själv och de unika svar du bär inom dig.

Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med inre processer eller konkret hjälp framåt, jag utgår alltid från dina mål och intentioner. Det kan röra allt från väldigt konkreta frågor om marknadsföring, affärsidéer, eller djupare aspekter av din livsvision, dina hinder, personlig utveckling och frågor som du behöver få stöd i.

När du har valt upplägg maila mig i formuläret nedan så hör jag av mig och bokar in Skype-coaching-tider som passar dig bäst.

PERSONLIG- & AFFÄRSUTVECKLING.

Camilla är en erfaren coach med bakgrund både från terapi och affärscoaching. Hennes unika sätt att hitta de viktigaste delarna som verkligen tar dig vidare har gjort henne till en uppskattad coach för både personlig utveckling och affärsutveckling. Hon är modig, lyhörd och tillåtande i sitt förhållningssätt. Med djup egen erfarenhet av inre och yttre förändring coachar hon ofta människor inför och mitt i förändringsprocesser av olika slag. Det kan både handla om relationer, komma genom egna inre hinder, stärka självkänslan eller att bygga upp verksamheter. Hon inspirerar, utmanar och tydliggör så att du enklare kan skapa din plan framåt. Hon gör det med en tro på att du kommer att lyckas vilket ger dig kraften att ta dig vidare.

Förutom Camilla finns ett team av coacher som alla är utbildade av Camilla. Bland dem finns många skickliga Livsdesigners med olika profiler.

Praktisk info.

Öppenhet & Trygghet.

TYSTNADSPLIKT.

När jag coachar dig har jag tystnadsplikt. Jag berättar aldrig ens att du har bokat coaching hos mig och givetvis inget om det vi pratar om. Du känner dig alltid helt trygg och ska kunna våga prata om det som du kanske inte kan prata om med någon annan.

UPPLÄGG & PRISER.

Upplägg för coaching och priser varierar utifrån hur många coachingar du bokar. Välj mellan 1, 3, 5, 10 eller 16 gångers coaching. För prisuppgift för de olika uppläggen fyll i din intresseförfrågan här bredvid.

Kontakt.

Jag svarar dig inom 24 tim på vardagar.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Välj hur många coaching tillfällen

  Ditt meddelande

  Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn och E-postadress.

  Vad blir