Öppna Hjärtat Dag.

15 oktober Hesselby slott

Varmt välkommen till en hjärtöppnande dag på Hesselby slott i Stockholm lördagen 15 oktober med Malin Berghagen och Camilla Lebert Hirvi.

Vi kommer att starta dagen med att göra en mjuk enkel hjärtöppnande yoga och meditation, ha en Kakao ceremoni med mycket sång, sharing och stillhet, äta en vegetarisk lunch, prata om vad som kan öppna våra hjärtan ännu mer och dansa. Efter den här dagen kommer du känna ett ännu större lugn och en närhet till dig själv och ditt hjärta.

Program.

& Fakta.

08.30-09.20 Yoga med Malin i mjuka kläder, en mjuk klänning exempelvis. Du kommer inte att bli svettig, utan yogan har fokus på hjärtöppnande och meditation.

09.20-09.50 Paus med frukt

09.50-10.00 Göra en mandala tillsammans och vi sätter oss i en ring inför Kakao ceremonin.

10.00-12.00 Kakao ceremoni. Kakao ceremonier har gjorts i Centralamerika sen 5000 år tillbaka. Ceremonin har som syfte att få dig att komma tillbaka till dig själv och till Moder Jord, släppa taget om det som inte längre gagnar dig och sätta en intention och vision framåt. Vi kommer att sjunga enkla mantran på engelska som alla kan vara med i, dansa, göra sharing och förstås dricka rå ceremoniell kakao från Bali som Camilla har tagit med sig. Kakaon har många hälsofördelar som ökar kroppens endorfiner och blodflödet till hjärnan. Det är ingen hallucigen utan en helt naturlig lugnande dryck som hjälper dig att öppna ditt hjärta ännu mer.

12.00-13.00 Vegetarisk lunch

13.00-14.45 Samtal och workshop om att Öppna hjärtat med Camilla och Malin.

14.45-15.00 Avslutning

Att ta med:

  • Ha på dig mjuka kläder i hjärtfärger, rosa, vinrött, rött, aubergine eller blombladsfärger, gröna nyanser.
  • Din yogamatta
  • Kuddar som gör att du kan sitta bekvämt på dem på golvet i några timmar. Det finns stolar om du behöver sitta på en stol.
  • Något symboliskt som du behöver processa för att öppna ditt hjärta ännu mer. En sten, blomma eller något annat.
  • Några blommor, blad eller frukter att lägga i mandalan i mitten inför ceremonin.

Plats: Polar music prize salen på Hesselby slott, Maltesholmsvägen 1 i Vällingby. För vägbeskrivning kika här Hesselby Slott…

Pris: 2600 kr

Priset inkluderar: Hela dagens yoga, ceremoni, föreläsningar, kakao, vegetarisk lunch och hälsosam eftermiddagsfika.

Anmälan: Anmäl dig till Camilla via camilla@camillaleberthirvi.se Ange Öppna Hjärta dagen 15 oktober i din rubrik i mailet. Vid bekräftelse om plats får du en betalningslänk. Betalningen betalas till fullo vid anmälan.

OBS! Begränsat antal platser för att ha en liten nära grupp i denna upplevelse.

Varmt välkommen till en underbar dag tillsammans med Malin och Camilla!