Par-yogahelg.

Järvsö 19 - 22 november 2020.

Kursledare: Malin Berghagen & Camilla Lebert Hirvi
PARYOGA FÖR VEM.

För par som vill göra en spännande och skön inre och yttre resa tillsammans. Helgen innehåller dels yoga med Malin Berghagen som passar alla och där ni som par bland annat får yoga tillsammans i tillitsfulla och sköna parövningar. Dels får ni under denna långhelg lära er mer om parutveckling av par-terapeuten Camilla Lebert Hirvi med insikter om hur ni kan fördjupa er kärleksrelation ytterligare, bygga vidare på det positiva och ta er igenom svårigheterna. Denna resa är inte en gruppresa utan en par resa och därför uppmuntrar vi alla par att ägna all ledig tid i par relationen. Ingen behöver dela något med resten av gruppen utan de övningar som görs gör ni i par.

Att göra yoga tillsammans stärker relationen. Bra att även stela medelålders män kan och får vara med på yoga. Mycket bra med kombinationen yoga – workshops. Båda grejerna ger mycket för parrelationen.

Det som har gett mig mest från Par-yoga resan är: Att med utgångspunkt från min egen yoga, upptäcka tryggheten och glädjen att yoga tillsammans. Känns väldigt utvecklande för relationen. Att med hjälp av olika verktyg som ex par-visionen, personlighetstyper och spegling snabbt förstå kärnan i relationen, både styrkor och hinder.

Roligt att arbeta tillsammans med varandra fysiskt och känslomässigt. Nu förstår jag hur problemen uppstår och hur vi kan lösa dem. Även jag som är ovan att prata känslor vågade göra det och fick lära mig hur mycket det ger.

Det var ett perfekt upplägg med ett pass yoga och ett pass par-workshop om dagen och en ledig dag. Vi hade gott om tid att göra ”läxorna” och också få egen par-tid tillsammans. Läxorna har gett oss hopp och en bra grund att jobba vidare med hemma.

Par-yogan ökade intimiteten i relationen. En skön start varje morgon.

Så bra att vår fina relation nu har blivit vaccinerad för att kunna fortsätta vara fin. Jag har fått en större självinsikt.

Jag kommer att ha mest nytta av att relationen till min partner nu är starkare och mer förstående.

Det var en spännande och utmanande mix som kompletterar varandra väl. Kropp-själ-tanke = tre delar av samma system! Bra upplägg – lämnade tid och utrymme för egen tid och andra aktiviteter. Precis lagom mängd.

Jag är glad för att vi har fått en ny närhet i vår relation med gemensamma visioner och nystartade vanor. Vi har fått träningsvärk, ”huvudvärk”, gemenskap och skratt.

Jag kommer att ha mest nytta av att vi har kunnat stanna upp och reflektera över förhållandet. Spegling/dialog. En nytändning.

Camilla, Malin och Eric är alla tre professionella, trygga, kompetenta, lugna, varma, tillitsfulla, närvarande, inspirerande och stödjande.

SYFTE.

Syftet med långhelgen är att stärka er parrelation genom både fysiska och känslomässiga övningar. Genom insikter om par-relationers djupare syfte och hur ni kan stärka och fördjupa er kommunikation ytterligare gör ni tillsammans tillitsfulla fysiska övningar vilket ger nya dimensioner till ert förhållande.
Så här säger Malin: ”Kom med till min hemby Järvsö och möt yogan som jag ser den tillsammans med din partner. I priset ingår också inträde och guidning av mig på Lill-Babs museum och jag ger dig mina bästa tips om Järvsö” Camilla säger ”Yogan i kombination med insikter och övningar för att stärka relationen ger er som par en perfekt kombination. Ni har möjlighet att fördjupa er relation genom att lära er ännu mer om parrelationer och få tips om hur ni kan stärka det goda i er kärleksrelation med hjälp av mig, Camilla.”

Video.

Se & Hör om Kursen.

Kursledare.

Yogalärare & par-terapeut.

MALIN BERGHAGEN.

Malin Berghagen är en mycket uppskattad och inkännande yogalärare sedan många år och erbjuder kurser runt om i Sverige och utomlands. Så här säger Malin om yoga: ”Yogan ger mig mod att utforska allt som är jag. Yogan har också tagit annat i mitt liv till en ny nivå. Den hjälper mig att vara fokuserad och att våga vara i tystnaden.

Genom yoga kan jag vara medvetet närvarande i livet överhuvudtaget och det ger mig en ödmjukhet för något som är gudomligt men också sammanfogar mig med det. Yogan håller min kropp frisk, smidig och stark och lär mig att inte ta någon eller något för givet.” Malin har skapat sin egen yoga som hon har hämtat inspiration från framför allt Hathayogan och Ashtangan men också Rocketyoga.

CAMILLA LEBERT HIRVI.

Camilla Lebert Hirvi är Par-terapeut inom Imago Par-terapi. Imago bygger vidare dels på allt det positiva som är basen i förhållandet och ger också djupare insikter i de så kallade ”kärnscenerna” som alla par fastnar i på olika sätt och hur ni kan hitta nya sätt att kommunicera kring dessa.

Camilla är också Livsdesigner och coachar både par, singlar och småföretagare. Hon lever som en Digital Nomad, är platsoberoende sedan 15 år tillbaka i dels Asien och Grekland. Hon brinner för att fler par ska lära sig mer om varför vi söker de partners vi gör, vad det kan lära oss och hur vi bäst kan utvecklas tillsammans som par. Eric Lebert Hirvi är gift med Camilla och arbetar med reflexologi (en sorts zon-terapi) Han kommer att erbjuda behandlingar under veckan, vilket är ett utmärkt komplement till yogan och utvecklingsprocessen.

Axplock.

Ur innehållet

Vi har 1,5 tim par-yogapass på fre, lör och sön morgon med Malin Berghagen och kan njuta av egen tid på dagen från frukost och till eftermiddagen. På eftermiddagarna på tor, fre och lör får ni i form av workshops inspiration om parrelationen med Camilla Lebert Hirvi. I mellantiderna kommer ni få uppgifter och frågor att diskutera med syfte att fördjupa relationen. På kvällen blir det mer härlig partid.

Under helgen finns möjlighet att boka reflexologibehandlingar i par eller enskilt. Eric Lebert Hirvi är reflexolog (en sorts zon-terapi) och erbjuder under helgen behandlingar som är ett utmärkt komplement till yogan och parutvecklingen. Bokning av reflexologi gör ni på plats.

Järvsö.

Kultur, historia, spänning & natur.

I Järvsö finns en mängd sköna naturupplevelser och äventyr. Se på en Helsingegård, cykla i Europas bästa bergscykelpark eller besök Järvzoo. Givetvis visar Malin oss sin stolthet, Lill-Babs museum och guidar oss igenom hennes mammas fantastiska liv och karriär.

Välj mellan natursköna promenader, mysiga restauranger och caféer eller bara njut kvar på Järvsöbaden hotell där vi har vår bas.

Järvsöbaden hotel där vi bor

Järvsöbaden hotel där vi bor.

PRAKTISKT INFORMATION & ANMÄLAN

Praktisk info.

Vi bor i anrik miljö...

Vi har paryogahelgen på Järvsöbadens hotell www.jarvsobaden.se Pris dubbelrum inklusive frukostbuffé 1.560 kr per natt. Givetvis arbetar Järvsöbaden hårt med att göra hotellet och vår yogahelg så säker som möjligt med gott om utrymme mellan gästerna. Resa och hotellrum bokar ni på egen hand. Börja med att boka er plats på kursen via mail till camilla@camillaleberthirvi.se

Vid bekräftelse om plats på paryogahelgen får ni info om hur ni bokar rum.

Period
Paryogahelgen börjar på torsdag 19 november kl. 16.00 och slutar på söndag 22 november kl. 11.30.

Kursavgift
3700 kr per person

Inklusive
3 stycken Paryogapass på 1,5 tim vardera innan frukost med Malin Berghagen under fre, lör och sön. 3 stycken Parworkshops på 1,5 tim vardera på eftermiddagen med Camilla Lebert Hirvi under tor, fre och lör samt välkomst- och avskedsmöten. Gratis inträder till Lill-Babs museum med privat visning och guidning av Malin Berghagen.

Anmälan
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30% av avgiften som anmälningsavgift, dvs 1 110 kronor per person. 30 dagar innan avresa är slutbetalningen, 2 590 kronor per person. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.

Avbeställningsvillkor

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan starten debiteras 30% av kursavgiften.
  • Vid avbokning senare än 14 dagar innan starten debiteras fullt pris.
  • Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
    Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller försäkringsbolag.

Speciella önskemål
Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss innan. För praktisk information kontakta bokning@camillaleberthirvi.se

Varmt välkommen till en underbar och inspirerande paryogarhelg!

Anmälan.

Vi svarar dig inom 24 tim på vardagar.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Telefon

Ditt meddelande (Om du har speciella önskemål skriv det här)

Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn, E-postadress och Telefon.

Vad blir