Par-yogaresa.

Kefalonia 14-21 Maj 2022

Kursledare: Malin Berghagen & Camilla Lebert Hirvi
PARYOGA FÖR VEM.

För par som vill göra en spännande och skön resa tillsammans. Resan innehåller dels yoga med Malin Berghagen som passar alla och där ni som par bland annat får yoga tillsammans i tillitsfulla och sköna parövningar. Dels får ni under resan lära er mer om parutveckling av par-terapeuten Camilla Lebert Hirvi med insikter om hur ni kan fördjupa er kärleksrelation ytterligare, bygga vidare på det positiva och ta er igenom svårigheterna.

Paryogan har gett mig blodad tand och parworkshopen har gett mig ¨nypirr¨

Det jag kommer att ha mest nytta av efter denna vecka är allt jag lärt mig om mig själv och hur jag kan göra och tänka i vår relation för att vi båda ska känna oss älskade och respekterade.

Paryogan var en underbar start på morgonen i en miljö som är magisk. Parworkshopen har gjort att jag har insett att jag måste ta ett steg tillbaka. Camilla och Eric har ett perfekt upplägg där vi får utmana oss i tanken, lyssna in vår partner och sedan praktisera under dagen. Läxan varje dag är perfekt för det gör att man verkligen måste tänka till.

Jag tycker att Malin är fin och duktig. Hon förklarar jättebra och fick mig att slappna av. Bästa yogaledaren. Camilla, du är så lugn, pedagogisk och fin människa. Du har fått oss att älska oss själva ännu mer, vilket gör oss till bättre partners.

Det jag kommer att ha mest nytta av från denna vecka är de olika verktygen och strategierna man kan använda sig av för att undvika att det går för långt i negativ riktning i relationen. Yogan innehåller många bra parövningar.

Hela upplägget under veckan är toppen. Yogan ger träning, samhörighet och tillit. Workshopen bygger på med ämnen och verktyg att arbeta med. Det ger kärleksfulla middagar.

Paryogan har gett mig insikt i en trevlig träningsform som vi kan utföra tillsammans hemma. Parworkshopen har gett mig självförtroende i att prata om känslor och våra problem.

Det jag kommer att ha mest nytta av efter denna parvecka är att jag vill jobba på mitt förhållande. Det är ingenting som bara löser sig av sig själv. Framförallt är det nog viktigt att jobba med konflikthantering.

Yogan gjorde att det var så mycket roligare att yoga med min partner då jag gladdes åt min partners framgångar och även övningar ihop. Workshopen ökade förståelsen att man är så olika och visade på möjligheterna att hantera olika situationer.

Paryogan var det fysiska mötet med min partner och insikten är att yoga passar oss båda. Parworkshopen gör att jag kan våga prata om det obehagliga.

Jag tycker Camilla, Malin och Eric är kanon. Ett superteam! Proffsiga, glada, harmoniska, kärleksfulla. Ni alla visar och bjuder på kärlek.

Det som har gett mig mest från paryogan och parworkshopen är möjligheten att vara närmare varandra och att kommunicera mer och bättre.

Det som har gett mig mest från denna vecka är att vi yogat tillsammans och har med oss övningar att öva på hemma. Vi tar med oss olika sätt att kommunicera såsom spegling och frustrationsdialogen.

Jag tycker Camilla, Malin och Eric är proffsiga, grymma och härliga.

Att göra yoga tillsammans stärker relationen. Bra att även stela medelålders män kan och får vara med på yoga. Mycket bra med kombinationen yoga – workshops. Båda grejerna ger mycket för parrelationen.

Det som har gett mig mest från Par-yoga resan är: Att med utgångspunkt från min egen yoga, upptäcka tryggheten och glädjen att yoga tillsammans. Känns väldigt utvecklande för relationen. Att med hjälp av olika verktyg som ex par-visionen, personlighetstyper och spegling snabbt förstå kärnan i relationen, både styrkor och hinder.

Roligt att arbeta tillsammans med varandra fysiskt och känslomässigt. Nu förstår jag hur problemen uppstår och hur vi kan lösa dem. Även jag som är ovan att prata känslor vågade göra det och fick lära mig hur mycket det ger.

Det var ett perfekt upplägg med ett pass yoga och ett pass par-workshop om dagen och en ledig dag. Vi hade gott om tid att göra ”läxorna” och också få egen par-tid tillsammans. Läxorna har gett oss hopp och en bra grund att jobba vidare med hemma.

Par-yogan ökade intimiteten i relationen. En skön start varje morgon.

Så bra att vår fina relation nu har blivit vaccinerad för att kunna fortsätta vara fin. Jag har fått en större självinsikt.

Jag kommer att ha mest nytta av att relationen till min partner nu är starkare och mer förstående.

Det var en spännande och utmanande mix som kompletterar varandra väl. Kropp-själ-tanke = tre delar av samma system! Bra upplägg – lämnade tid och utrymme för egen tid och andra aktiviteter. Precis lagom mängd.

Jag är glad för att vi har fått en ny närhet i vår relation med gemensamma visioner och nystartade vanor. Vi har fått träningsvärk, ”huvudvärk”, gemenskap och skratt.

Jag kommer att ha mest nytta av att vi har kunnat stanna upp och reflektera över förhållandet. Spegling/dialog. En nytändning.

Camilla, Malin och Eric är alla tre professionella, trygga, kompetenta, lugna, varma, tillitsfulla, närvarande, inspirerande och stödjande.

SYFTE.

Syftet med resan är att stärka er parrelation genom både fysiska och känslomässiga övningar. Med djupare insikter om par-relationers djupare syfte och hur ni kan stärka och fördjupa er kommunikation mellan er samtidigt som ni lär er tillitsfulla fysiska övningar ger nya dimensioner till ert förhållande. Så här säger Malin och Camilla: ”Följ med oss till underbara Kefalonia, och möt yogan så som jag, Malin ser den tillsammans med din partner. Yoga i kombination med insikter och övningar för att stärka relationen ger er som par en perfekt kombination. Ni har möjligheten att fördjupa er relation genom att lära er mer om parrelationer och få tips om hur ni kan stärka det goda ännu mer med hjälp av mig, Camilla. Låt solen få värma er medan vi tar oss igenom de olika yoga asanas (yoga ställningar) och in i kärleksrelationens värld. Låt den grekiska maten lyfta era sinnen och låt era samtal fördjupa ert möte med varandra och er själva.”

Video.

Se & Hör om Kursen.

Kursledare.

Yogalärare & par-terapeut.

MALIN BERGHAGEN.

Malin Berghagen är en mycket uppskattad och inkännande yogalärare sedan många år och erbjuder kurser runt om i Sverige och utomlands. Så här säger Malin om yoga: ”Yogan ger mig mod att utforska allt som är jag. Yogan har också tagit annat i mitt liv till en ny nivå. Den hjälper mig att vara fokuserad och att våga vara i tystnaden.

Genom yoga kan jag vara medvetet närvarande i livet överhuvudtaget och det ger mig en ödmjukhet för något som är gudomligt men också sammanfogar mig med det. Yogan håller min kropp frisk, smidig och stark och lär mig att inte ta någon eller något för givet.” Malin har skapat sin egen yoga som hon har hämtat inspiration från framför allt Hathayogan och Ashtangan men också Rocketyoga.

CAMILLA LEBERT HIRVI.

Camilla Lebert Hirvi är Par-terapeut inom Imago Par-terapi. Imago bygger vidare dels på allt det positiva som är basen i förhållandet och ger också djupare insikter i de sk ”kärnscener” som alla par fastnar i på olika sätt och hur ni kan hitta nya sätt att kommunicera kring dessa.

Camilla är också Livsdesigner och coachar både par, singlar och småföretagare. Hon lever som en Digital Nomad, dvs platsoberoende sedan 19 år tillbaka i dels Thailand och Grekland. Hon brinner för att fler par ska lära sig mer om varför vi söker de partners vi gör, vad det kan lära oss och hur vi bäst kan utvecklas tillsammans som par. Eric Lebert Hirvi är gift med Camilla och arbetar med reflexologi (en sorts zon-terapi) Han kommer att erbjuda behandlingar under veckan, vilket är ett utmärkt komplement till yogan och utvecklingsprocessen.

Axplock.

Ur innehållet

Vi har 1,5 tim par-yogapass på morgonen med Malin Berghagen och kan njuta av sol och egen tid på dagen från frukost och till efter lunch. På eftermiddagarna får ni i form av workshops inspiration om parrelationen med Camilla Lebert Hirvi. På kvällen blir det mer härlig partid. Vi har ett yogapass och ett parutvecklingspass om dagen under sön, mån, tis, tor, fre. På onsdag 18/5 är en ledig dag där ni kan välja att ta en egen utflykt eller bara njuta av Kefalonias omgivningar. Yogakursen avslutas med en avskedsmiddag på fredag 20/5.

Under veckan finns möjlighet att boka reflexologibehandlingar i par eller individuellt som kan förstärka er process och utveckling ytterligare. Eric Lebert Hirvi är reflexolog (en sorts zon-terapi) och erbjuder under veckan behandlingar som är ett utmärkt komplement till yogan och workshopen. Bokning av reflexologi gör ni på plats.

Kefalonia.

En pärla bland grekiska öar.

Kefalonia – den vackra gröna ön, en pärla bland grekiska öar! En härlig ö för oss som uppskattar vacker natur och spektakulära stränder. Det tar cirka tre timmar att flyga till Kefalonia och den absolut bästa tiden att åka hit är i september när det är lagom varmt och stränderna är glest befolkade.

På Kefalonia finns fantastiskt turkosblått, kristallklart vatten och underbara vyer som får dig att tappa andan av hänförelse.

PRAKTISKT INFORMATION & ANMÄLAN

Praktisk info.

Vi bor nära havet…

Emelisse Hotel
På norra Kefalonia ligger vackra boutiquehotellet Emelisse Hotel. Här bor du nära havet, på en sluttning och njuter av fantastisk utsikt. Hotellet har två pooler och det finns även två restauranger på Emelisse Hotel. Restaurangerna bjuder bra utvalda råvaror som lokala grönsaker och färsk fisk.

Flyg och hotell bokar ni på egen hand. Airtours erbjuder flyg till Kefalonia och boendet på Emelisse hotell så det bästa är att du bokar flyg och boende via Airtours. De har flyg från Stockholm och Göteborg. Maila din förfrågan om boende till sales@emelissehotel.com.

Period
14-21 Maj 2022

Kursavgift
5500 kr per person

Inklusive
5 paryogapass, 5 parworkshops och en avskedsmiddag exklusive dryck.

Ta med Ta med en yogamatta och en filt/sarong som kan vara skön att vila under!

Anmälan
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30% av avgiften som anmälningsavgift, dvs 1 650 kronor per person. 30 dagar innan avresa är slutbetalningen, 3 850 kronor per person. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.

Avbeställningsvillkor

 • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan starten debiteras 30% av kursavgiften.
 • Vid avbokning senare än 14 dagar innan starten debiteras fullt pris.
 • Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
  Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller försäkringsbolag.

Speciella önskemål
Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss innan. För praktisk information kontakta bokning@camillaleberthirvi.se

Varmt välkommen till en underbar och inspirerande paryogaresa!

Anmälan.

Vi svarar dig inom 24 tim på vardagar.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefon

  Ditt meddelande (Om du har speciella önskemål skriv det här)

  Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn, E-postadress och Telefon.

  Vad blir