No moreEn av vägarna till framgång ligger i att våga vägra allt det som inte alls leder oss dit vi vill. När du läser en bok som efter 50 sidor fortfarande inte ger dig något, vad gör du då? När du är på en restaurang där maten smakar dåligt och servicen är urusel, stannar du kvar? När du inser att du är på helt fel spår, vad ska till för att du ska kliva av och välja nytt? Bara genom att ta de enkla stegen och valen i livet bort från det som inte är bra och till det som leder oss dit vi vill ger vi oss själva en gåva. Vi ger oss gåvan av att inte acceptera något mediokert eller dåligt. Vi visar oss själva att vi är värda det bästa i livet. Pratar du med någon som är en energitjuv och bara ger dig negativa känslor, vänd dig om och gå därifrån. När maten på restaurangen inte är bra, våga vägra att betala för den eftersom du tyckte att det inte var värt det du förväntat. Lägg undan boken som inte ger dig något. Välj bort vägen som inte ger dig energi och glädje. Våga vägra ett ok-men-inte-mer-liv. Det är inte ok. Du är värd så mycket mer och du vet det innerst inne. Då behöver du också visa dig själv och din omgivning det. Visa hur värdefull du är och din tid är.

KlotNär jag aktivt började välja bort dåliga val och bara valde det som känns 100% rätt för mig ändrades allt. När ett ok-men-inte-mer-tillstånd inte längre var ett tänkbart val blev min väg guldkantad. Allt det jag hade drömt om började förverkligas. Alla de jag ville träffa och lära mig av kom till mig automatiskt. När jag bestämde mig för att bara det bästa var gott nog blev det kvalitet på hög nivå i mitt liv. Plötsligt levde jag som en miljonär, fast utan miljonerna på kontot. Plötsligt blev det enkelt att uppnå det jag ville. Plötsligt öppnades dörrar jag inte ens kunnat ana fanns där.

Så våga vägra allt dåligt och negativt i ditt liv. Människor som inte ger dig goda energier, saker som tar plats och inte ger dig det du vill, situationer i ditt liv som är ogivande. Våga vägra. Våga säga nej. Våga sätta gränser. Det är nog nu. Det är dags nu. För dig. För att du är värd det. För att du ska kunna skapa allt det du drömmer om och mer därtill.

Du vet innerst inne att det är sant. Du behöver bara bestämma dig.

Vågar du vägra?
Berätta gärna i kommentarerna!

Varma hälsningar
Camilla