Yogaresa.

Lev livet fullt ut
Kefalonia 21-28 Maj 2022

Kursledare: Malin Berghagen, Camilla och Eric Lebert Hirvi

Denna resa är nu fullbokad. För att ställa dig på väntelistan maila till camilla@camillaleberthirvi.se

YOGARESA FÖR VEM.

För dig som är nyfiken på yogans alla aspekter och vill fördjupa den från ren och vanliga yoga träning till att bli ett helhetstänk i ditt liv. Du vill lära dig mer om dig själv inte bara när det gäller yogans rörelser, asanas, utan vill öppna upp för hur yogan kan hjälpa dig att bli ännu mer i ditt sanna jag och hur du kan leva ditt liv fullt ut i din fulla potential. Det är där som livsdesignen kommer in. Livsdesign handlar om att ha ansvar över sina drömmar och sin längtan. Och att reflektera över vart jag är nu, vart jag är på väg och vad som kan stå i vägen.

SYFTE.

Detta är en härlig och intensiv vecka i ett möte med dig själv. Med Malins varma hand möter du alla aspekter av yoga. Den fysiska, mentala och själsliga. Och genom Camillas erfarenhet av personlig utvecklig får du verktyg hur du kan förändra och skapa ditt dröm liv. Eric hjälper dig som reflexolog att se sambanden mellan fysiska besvär och inre emotionella blockeringar. Vi går ”all the way” på Kefalonia där Malin, Camilla och Eric delar med sig av sina kunskaper i det fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga. Malin menar yogans viktigaste grundstenar är att komma i kontakt med alla aspekterna av ditt jag. Yoga är ett möte med dig själv.

Kursledare.

Malin Berghagen.

Malin Berghagen är en mycket uppskattad och inkännande yogalärare sedan många år och erbjuder kurser runt om i Sverige och utomlands. Så här säger Malin om yoga: ”Yogan ger mig mod att utforska allt som är jag. Och en av dessa delar är inte bara den fysiska kroppen och att äta rätt. Det är att våga möta sina inre rum, se vem man verkligen är och våga kliva ut i det fullt ut. Att leva sin sanning. Malin har skapat sin egen yoga som hon har hämtat inspiration från framför allt Hatha yogan och Ashtangan men också Rocket yoga. Till skillnad från tidigare resor bad Malin Camilla och Eric att kliva in mer i kursens innehåll för att ge deltagaren att gå ännu djupare in i mötet med sig själv.

Camilla Lebert Hirvi är Livsdesigner, Coach och Par-terapeut och brinner för att människor ska hitta sin egen inre kompass, sin passion och följa den så att de blir sitt sanna jag och lever fullt ut. Själv sålde hon och hennes familj allt de hade för 19 år sen och har sedan dess levt som nomader, med få materiella saker växelvis mellan Thailand och Grekland. Camilla kommer att ge inspiration och konkreta verktyg till hur du tar reda på vem du är på djupet, vad du vill och hur du kan skapa en plan för det framåt.

Eric Lebert Hirvi är Reflexolog och kommer under veckan att berätta mer om hur det kroppsliga hänger ihop med både muskulära och det inre samt det känslomässiga. Du kommer att få tips på hur du kan behandla dig själv och skapa ett helhetstänk när det gäller hälsan.

Axplock.

Ur innehållet

Vi har 1,5 tim yogapass på morgonen före frukost. På eftermiddagarna är det 2-tim pass där workshops av Camilla, Eric eller Malin inom olika aspekter av personlig utveckling utifrån yogans perspektiv varvas med rena yogapass.

Det finns utrymme för sol och bad och egen tid runt lunch och på kvällarna. På lördagen har vi välkomstmöte och välkomstmiddag. På ons 25/5 har vi ledig dag från yogan och gör en utflykt tillsammans. Vi har annars två pass om dagen och yogaresan avslutas med en avskedsmiddag på fre 27/5.

MISSA INTE.

Parterapeuten och Digitala Nomaden Camilla Lebert Hirvi är coach och erbjuder coachande samtal under kursens gång som kan förstärka din process och utveckling ytterligare. Eric Lebert Hirvi erbjuder under veckan reflexologibehandlingar som är ett utmärkt komplement till yogan och processerna.

Kefalonia.

En pärla bland grekiska öar.

Kefalonia – den vackra gröna ön, en pärla bland grekiska öar! En härlig ö för oss som uppskattar vacker natur och spektakulära stränder. Det tar cirka tre timmar att flyga till Kefalonia och den absolut bästa tiden att åka hit är i september när det är lagom varmt och stränderna är glest befolkade.

På Kefalonia finns fantastiskt turkosblått, kristallklart vatten och underbara vyer som får dig att tappa andan av hänförelse.

PRAKTISKT INFORMATION & ANMÄLAN

Praktisk info.

Vi bor nära havet…

Emelisse Hotel
På norra Kefalonia ligger vackra boutiquehotellet Emelisse Hotel. Här bor du nära havet, på en sluttning och njuter av fantastisk utsikt. Hotellet har två pooler och det finns även två restauranger på Emelisse Hotel. Restaurangerna bjuder bra utvalda råvaror som lokala grönsaker och färsk fisk.

Flyg och hotell bokar ni på egen hand. Airtours erbjuder flyg till Kefalonia och boendet på Emelisse hotell så det bästa är att du bokar flyg och boende via Airtours. De har flyg från Stockholm och Göteborg. Maila din förfrågan om boende till sales@emelissehotel.com

Period
Kefalonia 21-28 Maj 2022

Kursavgift
5500 kr

Inklusive
10 yogapass/workshops, välkomst- och avskedsmiddagar exklusive dryck, en utflyktsdag exklusive måltider och drycker.

Ta med Ta med en yogamatta och en filt/sarong som kan vara skön att vila under!

Anmälan
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30% av avgiften som anmälningsavgift, dvs 1650 kr. 30 dagar innan avresa är slutbetalningen, 3850 kr. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.

Avbeställningsvillkor

 • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan starten debiteras 30% av kursavgiften.
 • Vid avbokning senare än 14 dagar innan starten debiteras fullt pris.
 • Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
  Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller försäkringsbolag.

Speciella önskemål
Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss innan. För praktisk information kontakta bokning@camillaleberthirvi.se

Varmt välkommen till en underbar och inspirerande yogaresa!

Anmälan.

Vi svarar dig inom 24 tim på vardagar.

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt meddelande (Om du har speciella önskemål skriv det här)

  Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn och E-postadress.

  Vad blir