Yogaresa.

Lev livet fullt ut
Kreta 26/8-2/9 2023

Kursledare: Malin Berghagen, Camilla och Eric Lebert Hirvi
YOGARESA FÖR VEM.

För dig som är nyfiken på yogans alla aspekter och vill fördjupa den från ren och vanliga yoga träning till att bli ett helhetstänk i ditt liv. Du vill lära dig mer om dig själv inte bara när det gäller yogans rörelser, asanas, utan vill öppna upp för hur yogan kan hjälpa dig att bli ännu mer i ditt sanna jag och hur du kan leva ditt liv fullt ut i din fulla potential. Det är där som livsdesignen kommer in. Livsdesign handlar om att ha ansvar över sina drömmar och sin längtan. Och att reflektera över vart jag är nu, vart jag är på väg och vad som kan stå i vägen.

SYFTE.

Detta är en härlig och intensiv vecka i ett möte med dig själv. Med Malins varma hand möter du alla aspekter av yoga. Den fysiska, mentala och själsliga. Och genom Camillas erfarenhet av personlig utvecklig får du verktyg hur du kan förändra och skapa ditt dröm liv. Eric hjälper dig som reflexolog att se sambanden mellan fysiska besvär och inre emotionella blockeringar. Vi går ”all the way” på Kreta där Malin, Camilla och Eric delar med sig av sina kunskaper i det fysiska, mentala, känslomässiga och själsliga. Malin menar yogans viktigaste grundstenar är att komma i kontakt med alla aspekterna av ditt jag. Yoga är ett möte med dig själv.

Kursledare.

Malin Berghagen.

Malin Berghagen är en mycket uppskattad och inkännande yogalärare sedan många år och erbjuder kurser runt om i Sverige och utomlands. Så här säger Malin om yoga: ”Yogan ger mig mod att utforska allt som är jag. Och en av dessa delar är inte bara den fysiska kroppen och att äta rätt. Det är att våga möta sina inre rum, se vem man verkligen är och våga kliva ut i det fullt ut. Att leva sin sanning. Malin har skapat sin egen yoga som hon har hämtat inspiration från framför allt Hatha yogan och Ashtangan men också Rocket yoga.

Camilla Lebert Hirvi är Livsdesigner, Coach och Par-terapeut och brinner för att människor ska hitta sin egen inre kompass, sin passion och följa den så att de blir sitt sanna jag och lever fullt ut. Själv sålde hon och hennes familj allt de hade för 23 år sen och har sedan dess levt som nomader, med få materiella saker växelvis mellan Asien och Grekland. Camilla kommer att ge inspiration och konkreta verktyg till hur du tar reda på vem du är på djupet, vad du vill och hur du kan skapa en plan för det framåt.

Eric Lebert Hirvi är Reflexolog och kommer under veckan att berätta mer om hur det kroppsliga hänger ihop med både muskulära och det inre samt det känslomässiga. Du kommer att få tips på hur du kan behandla dig själv och skapa ett helhetstänk när det gäller hälsan.

Axplock.

Ur innehållet

Vi har 1,5 tim yogapass på morgonen före frukost. På eftermiddagarna är det 1,5 pass yogapass och varvat med workshops med Camilla, Eric eller Malin inom olika aspekter av personlig utveckling utifrån yogans perspektiv.

Det finns utrymme för sol och bad och egen tid runt lunch och vissa av kvällarna. På lördagen har vi välkomstmöte och välkomstmiddag. På ons 30/8 har vi ledig dag från yogan och gör en utflykt tillsammans. På torsdag kväll leder Camilla oss i en Kakao ceremoni i soldnedgången på Camillas och Erics terrass. Vi har under veckan två pass om dagen utom utfärdsdagen och yogaresan avslutas med en avskedsmiddag på fre 1/9.

MISSA INTE.

Parterapeuten och Digitala Nomaden Camilla Lebert Hirvi är coach och erbjuder coachande samtal under kursens gång som kan förstärka din process och utveckling ytterligare. Eric Lebert Hirvi erbjuder under veckan reflexologibehandlingar som är ett utmärkt komplement till yogan och processerna.

Kreta.

Naturskönt med pittoreska byar.

Att resa till Kreta är något alldeles speciellt. På denna stora, natursköna ö med sin dramatiska historia finns både större städer med ett myllrande folkliv och mindre småbyar med ett vardagsliv som flyter på i lugn takt. Den gemensamma nämnaren är de fantastiska stränderna, det kristallklara havet och den härliga känslan av att vara i Grekland. Läget långt söderut i Medelhavet ger en sommarsäsong som varar från april till november. En sagolik natur, spännande sevärdheter och attraktiva turistområden gör Kreta till det perfekta resmålet.

Praktisk info.

Vi bor precis vid havet…

Almyrida
Byn Almyrida är liten och pittoresk och ligger i distriktet Apokoronas mitt emellan Chania och Rethymnon. Till Chania är det 30 min resa. . Det stillsamma livet kretsar kring stranden och de mysiga restaurangerna och allt finns på bekvämt avstånd, runt knuten. Uppe i bergen runt omkring finns många mysiga bergsbyar att besöka. Närmaste byn vid havet som heter Kalyves har precis som Almyrida fina sandstränder. I båda byarna finns många tavernor och livet är lugnt och enkelt.

I Almyrida bor vi på Almyrida Studios som är en del av Almyrida resort. Vi kommer att ha morgonyogan med utsikt över havet och på eftermiddagarna när hettan stigit går vi inomhus för att njuta av mer yoga och visdomsord från Malin och ibland även av Camilla och Eric. Vi bor i en-rumslägenheter och du kan välja att bo med en reskamrat, själv eller dela med någon av kursdeltagarna. Läs mer om Almyrida Studios här: www.apollo.se

Om du vill boka din plats till denna resan, börja med att mejla Camilla på bokning@camillaleberthirvi.se för att höra om det finns platser kvar och boka in dig på själva yogaresan. Kursavgiften är 5800 kr.

Apollo sköter om bokningen av flyg och boende och du kan anmäla dig till dem via formuläret här: https://ecv.microsoft.com/qwtpnoaXMR

Flyg, mat ombord, transfer, 1 bagage 20 kg samt del i lägenhet med frukost kostar 9600 kr. Tillägg för eget boende. Maila Apollos kontaktperson för vår grupp här: Linna.Karantoni@apollo.se för eventuella frågor innan du fyller i anmälningsformuläret.

Det är viktigt att du själv tar reda på rådande inreseregler till Grekland och följer de krav som är. Det gör du enkelt via UD:s app Resklar.

Period
Kreta 26 augusti-2 september 2023

Kursavgift
5800 kr

Inklusive
10 yogapass/workshops, välkomst- och avskedsmiddagar exklusive dryck, en utflyktsdag exklusive måltider och drycker.

Ta med Ta med en yogamatta och en filt/sarong som kan vara skön att vila under!

Anmälan
Vid bekräftelse om plats betalar du in 30% av avgiften som anmälningsavgift, dvs 1740 kr. 30 dagar innan avresa är slutbetalningen, 4060 kr. Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift.

Avbeställningsvillkor

  • Vid avbokning tidigare än 14 dagar innan starten debiteras 30% av kursavgiften.
  • Vid avbokning senare än 14 dagar innan starten debiteras fullt pris.
  • Vid sjukdom som styrks med läkarintyg, återbetalas allt utom anmälningsavgiften.
    Reseförsäkring och avbeställningsskydd kan du teckna själv genom din bank eller försäkringsbolag.

Speciella önskemål
Om du har några speciella önskemål eller medicinska problem är det bra om du kontaktar oss innan. För praktisk information kontakta bokning@camillaleberthirvi.se

Varmt välkommen till en underbar och inspirerande yogaresa!

Anmälan.

Vi svarar dig inom 24 tim på vardagar.

    Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn och E-postadress.

    Vad blir