E-bok & Ljudbok

Våga släppa taget

Hur jag sålde allt och började leva

av Camilla Lebert Hirvi

Sagts om boken

Detta är en berättelse om ett uppvaknande ur en falsk nöjdhet, om att sälja allt och att skapa ett liv i frihet. Det är en historia om hur modet att våga släppa taget om allt skapar det tomrum som behövs för att börja leva ett drömliv.
Värdefull läsning för den som vill förändra sitt liv
Caroline Engvall
, författare

Camilla Lebert Hirvi bär en kunskap som är så viktig. Den är viktig för den har kommit till henne genom livets händelser och är i varje detalj självupplevd. Det är en gåva för oss alla att hon delar med sig av den så här för vi alla behöver den, i litet eller stort. Modig kan man bara vara om man är rädd. Camilla vet allt om det och har mer än en gång hjälpt mig att ta modet i hand och hoppa, sträcka ut mina vingar i vinden och flyga i allt som är jag.
Malin Berghagen

Jag levde ett vanligt stressigt Stockholmsliv, mitt i karriär, husbygge och hämtning och lämning på dagis. När krisen kom till min familj gjorde jag det många drömmer om. Sålde allt, lämnade mitt jobb och tog med mig min familj på enkelbiljetter till Thailand. Här är den spännande berättelsen om hur jag vågade ta steget, om alla upp- och nedgångar på vägen, hur jag skalade av på många plan och på vägen hittade mig själv. Följ med på den yttre och inre resan av att skala av inte bara det materiella, utan också värderingar, synsätt, relationer och hur jag helt omvandlat min identitet. Vem är jag om jag inte har mitt jobb, mitt hus, mina saker, mina vänner, mitt land längre? Vem är jag då? Varje kapitel avslutas med frågor du kan ställa dig själv när du följer mig i min omvandlingsprocess. Den här boken är för dig som inspireras av livsomvälvande förändringar i syfte att finna dig själv och det liv du drömmer om.

Sedan den dagen år 2000 lever jag växelvis mellan Asien och Grekland, kallar mig för digital nomad och jobbar sen 2011 helt online.

Det är lätt att tappa bort sig själv mitt i stress, jobb, barn och alla andra måsten som många av oss upplever. Andra kanske känner tristess och undrar om livet inte var mer än så här. Jag hoppas att min historia väcker hopp om att en förändring är möjlig. Min inre och yttre resa har lett till att andra också inspireras till att skapa förändringar i sina liv även om det inte behöver handla om att sälja allt och flytta utomlands.

Varje kapitel kan också väcka egna tankar och reflektioner hos dig själv. Därför avslutas kapitlen med ett antal frågor som du med fördel kan stanna upp vid och ställa dig själv. Jag tar dig igenom hur jag levde ett framgångsrikt liv med stort fokus på jobbet till det brutala uppvaknandet och insikten om den falska nöjdheten jag befann mig i. Det ledde till en längtan till förändring och modet att göra det ingen jag kände hade gjort. I boken berättar jag också om hur det kan vara att leva som kvinna i Thailand och de upp- och nedgångar jag var med om under de första åren och om våndorna om hur det liv jag valde skulle påverka mina barn. Dessutom träffade jag min man Eric online och blev förälskad redan innan vi hade träffats.

 1. Kraschen
 2. Rädsla och tillit
 3. Sälja allt
 4. Resan bort
 5. Kontrollbehov
 6. Syna värderingar
 7. Obalanser och frihet
 8. Nomadlivet
 9. Kulturkrockar
 10. Reflektionsavstånd
 11. Gränser
 12. Skilsmässan
 13. Vågen kommer
 14. Ur rädslan till nya val
 15. Kärleken landar
 16. Bedrägeriet

Jag är Coach, Mentor, Intuitiv Coach- och Ledarutbildare, Parterapeut och lever som en digital nomad sedan år 2000. Jag har coachat hundratals klienter till att skapa det drömliv de vill ha oavsett om det är på det personliga planet eller att bygga upp sin verksamhet online och bli platsoberoende. Jag har utbildat över 150 coacher som arbetar enligt min metod. Arbetet som coach och utbildare är både till företag, organisationer, småföretagare och privatpersoner sedan år 1995. TV4s Efter tio med Malou är ett av de TV program som gjort en intervju med mig, se här… Jag har också medverkat i Tv4s Nyhetsmorgon och SVTs Godmorron Sverige, Amelia, Tara, Topphälsa, Expressen, Aftonbladet och många fler tidningar om det liv jag valt att leva. Se mer om inslagen i media på, Camilla i media…

Jag är grundare till Svenska Skolan Thailand på Koh Lanta, den första svenska utlandsskolan i Thailand som har haft upp till 400 svenska elever per år, drivit företag i Thailand med boendebokningar och bröllopsarrangemang och i Sverige som utbildningskonsult samt konsultbolag i Hong Kong. Tillsammans med Malin Berghagen har jag arrangerat yogaresor i Grekland och Thailand sedan år 2004 med hundratals deltagare. De senaste åren har vi arrangerat många Paryogaresor där Malin har paryogapass och jag parworkshops.

Eric är min man sedan 2005 och jag har två vuxna barn som har vuxit upp i Thailand där den ena bor i Sverige och den andra på Bali.

Det är en smaksak om du föredrar att läsa boken själv eller hellre vill höra mig läsa ljudboken.

När du köper boken skickas du till en sida där du kan ladda ner den via en länk, länken är giltigt i 4-dagar. Du kan nu direkt börja läsa eller lyssna på Våga släppa taget.

Ljudboken är 6 timmar och 9 minuter lång. Ladda ner ljudboken till en dator eller annan plattform där du har en app installerad för MP3-filer. Det finns en massa gratis program/appar att ladda ner för smartphone, padda och dator.

E-boken laddar du ner till din devis och för att läsa den behöver du ett program/app som stödjer e-boksformatet Epub eller MOBI (Kindle format, finns också appar för andra deviser). Du får tillgång till båda formatet när du köper e-boken.

Epub- och Kindle-filer kräver installation av särskilda appar på din enhet innan du kan öppna dem. Många av dessa appar är gratis. För att hitta lämplig app, leta efter “epub reader” eller “Kindle reader” på din enhet.

Vi kan inte lista alla appar eftersom det skapas nya hela tiden och läggs upp på olika webbsidor. Om du inte läst e-böcker förut får du här några tips för att komma igång:

 • iPhones och iPads har ofta iBooks installerad (som gör att du kan läsa ePub-format). Om det inte finns installerat kan du ladda ner det från App Store. Du kan också hitta andra alternativ genom att söka efter “ePub Reader” eller “Kindle app” i App Store på din enhet.
 • Android-telefoner har ofta Google Play Books installerad (som gör att du kan läsa epub-format). Om det inte finns installerat kan du ladda ner det från Google Play Store på din enhet. Du kan också hitta andra alternativ genom att söka efter “ePub Reader” eller “Kindle app” i Google Play Store på din enhet.
 • För pc kan du ladda ner Adobe Digital Editions för ePub-format eller Kindle App för Kindle-format.
 • För Mac/Apple kan du använda iBooks (ofta förinstallerad) eller Adobe Digital Editions som båda läser e-böcker. Du kan också installera Kindle App för att läsa böcker som har Kindle-format.
 • Fler alternativ för eReader på alla nämnda enheter hittar du genom att söka efter “epub Reader” eller “Kindle app” på din enhet.

Varmt välkommen att följa med mig på resan!

Köp E-bok eller Ljudbok

Du kan välja att betala med kort eller via Paypal och du får ett email med länk för att ladda ner ditt köp. Om du inte får det kolla i skräpposten.
OBS! Länken för att ladda ner boken är giltig i 4 dagar och det är bara tillåtet att ladda ner 1 kopia.

Pris: 329 SEK (samma pris för E-bok och Ljudbok)

Om du har problem kontakta support@camillaleberthirvi.se