Min story

Camilla Lebert Hirvi

Resan till inre och yttre frihet genom att låta intuitionen leda mig.

Uppvaknandet

Vad är min sanning?

År 2000 när min dåvarande man gick in i väggen fick jag ett abrupt uppvaknande. Jag levde ett helt vanligt stressigt Stockholmsliv med hämtning och lämning på dagis, mitt i karriären med mycket resor, bygga hus och i uppvaknandet insåg jag att jag inte var lycklig. Ja, jag var lyckad men hade helt tappat bort vad som är min inre sanning. Det skrämde mig och jag valde att göra något väldigt drastiskt.

Tänk om jag då visste att jag idag bor med så få saker som möjligt växelvis mellan Kreta och Bali och hjälper hundratals andra att skapa sitt friare liv med intuitionen som sin kompass.

Jag jobbar med intuitionen som min viktigaste ledstjärna i mitt företagande, som coach, mentor och utbildare. Genom åren har jag lärt mig att balansera det konkreta, maskulina drivandet med det feminina mottagande intuitiva till den blomstrande intuitiva business jag idag leder.

Skala Av Allt Onödigt

I tomrummet kan nytt växa

Vi sålde allt vi ägde, lämnade våra jobb, vår familj och vänner och reste med enkelbiljetter till Thailand. Den enorma avskalningsprocessen var som att födas på nytt. Allt gammalt byttes ut mot nytt. Mitt sätt att tänka, vara, vad som är mina egna värderingar egentligen, vad som är viktigt i livet. Många sa att vi var modiga medan andra undrade vad vi höll på med. Under första året i Thailand fick jag reflektionsavstånd från mitt förra liv och jag letade efter vad som var min nya identitet eftersom allt gammalt hade bytts ut mot nytt. I tomrummet kunde något helt nytt växa fram. Vem är jag? Vad vill jag? Vad har jag att bidra med som är unikt? Och hur vill jag egentligen leva mitt liv? Jag började lyssna inåt. Helt plötsligt fick jag kontakt med något som var mycket större än mina tankar och känslor.

Driva Företag Utomlands

Upp- och nedgångar

Min son föddes och vi byggde upp den första svenska utlandsskolan i Thailand, Svenska skolan Sanuk då vi behövde en skola till vår då 7-åriga dotter. Efter några år hade den 400 svenska elever. Vi startade bröllopsarrangörsföretag, boendebokningar och sålde lägenheter och villor. Plötsligt stod jag där med 40 anställda. Det var intuitionen som hade lett mig, inte ett traditionellt företagstänkande. Jag skilde mig, tsunamin kom, allt försvann men byggdes sakta upp igen. Under mina 15 Thailandsår upplevde jag många omvälvande både upp- och nedgångar. Jag fann min nuvarande man Eric på nätet, han flyttade till mig i Thailand och år 2011 sålde jag skolan och företagen och flyttade till Rhodos med Eric och min son. Det var intuitionen som ledde mig till rätt köpare och till vart vi skulle flytta.

Den Digitala Nomaden

Att leva platsoberoende

Jag utbildade mig till parterapeut och jobbade med par som kom till mig på semesterresor. Jag byggde upp min verksamhet online och blev en av de första svenska Digitala Nomaderna år 2011. Jag hade e-program, webinar, coachade och utbildade och certifierade coacher online. Jag hjälpte småföretagare att bygga sina verksamheter online. På vintrarna började jag vara på Bali och vi flyttade så småningom till Kreta för resten av året. Jag lärde mig spela gitarr, ledde Kakao ceremonier och klev in ännu starkare i min feminina andliga kraft. Jag vågade ställa mig i ljuset med alla mina gåvor. Både min drivande mer maskulina företagarsida och samtidigt hur jag lever mitt liv utifrån min feminina intuitiva inre kompass. Jag vågar ständigt utmana mig. Exempelvis med att lära mig fridykning utan tuber.
Sedan år 2004 har jag genomfört yogaretreats varje år i Grekland med Malin Berghagen som yogalärare. Vi har erbjudit många Paryogaretreats där Malin gör paryoga och jag parworkshops. Malin och jag har utvecklats genom åren tillsammans i vår personliga och andliga resa.