Referenser

Camilla Lebert Hirvi

Referenser från deltagare på utbildningar, coaching, resor…

Referenser Camilla Lebert Hirvi
 • MITT BÄSTA JAG
  När jag för ett år sedan träffade Camilla första gången, hade jag inte en enda framtidsvision, ingenting verkade roligt. Jag såg ofta dagarna passera och fick tvinga mig att göra saker som måste göras. Efter att ha blivit coachad av Camilla sedan dess och själv jobbat stenhårt med mina attityder och tankar mår jag idag fantastiskt. Hon har genom de rätta frågorna och peppning fått fram min lust och glädje igen. Camilla ger inga tips eller råd, för hon är klok och välutbildad. Hon vet att det är jag som själv måste komma fram till vad som är min dröm och vision i livet. Vilket hon är otroligt skicklig på. Det känns som om jag är pånyttfödd. Camilla lever själv sitt drömliv som digital nomad och har gjort så i många år. Så jag kan varmt rekommendera Camilla Lebert Hirvi för den som vill leva ett lustfyllt och välmående liv. Tack Camilla, du är fantastisk och jag ser fram mot mera utveckling tillsammans med dig under 2017.
  Cinna Öhrfelt

 • Jag gick din e-kurs för snart ett år sen. Jag vände då ut och in på mig själv för att hitta ett nytt format för mitt liv. Tanken då var att jag skulle starta något eget. Tankarna tog form och fortplantades som en drog, en lyckodrog, i mig. Jag SKA förändra mitt liv, jag VILL, jag KAN! Jag ville ur mitt jobb inom handeln, jobbade helger, kvällar, röda dagar – alltid helt i otakt med min familj, mina vänner.
  I mars kom vändningen. Inte som jag hade trott, utan kanske till något ännu bättre! Jag sa upp mig på stående fot och blev kontaktad av marknadschefen på ett framgångsrikt företag där jag desperat slängt in en ansökan 9 mån tidigare, som skriver: jag har tänkt på dig sen du sökte, vill du börja jobba hos oss? Bra arbetsvillkor och fantastiska förmåner. Det har betytt såå mycket för min familj och mig, äntligen är jag i samma rytm som dem igen, kan skjutsa mina barn och hinner umgås med mina vänner.
  Mitt i detta råkade jag hitta en liten lägenhet i Provence och om ett par månader har vi nycklarna i vår hand.
  Tack vare dina kloka råd, vägledning och hjälp för mig att förstå att JAG kan förändra MITT liv, så har jag nu vänt skutan rätt. Jag är så glad för det du bidragit med. Tänk att ett ‘kontorsjobb’ skulle kunna ge mig en så stor känsla av frihet! Det trodde jag inte, men frihet har det blivit! Ett nytt, trevligt, utmanande jobb, en ny trygghet och närhet för mina barn, och en fantastisk liten lägenhet i Frankrike som jag, min man och barnen kan njuta av i många år framöver.
  TACK Camilla för att du gav mig modet och verktygen.
  Stor kram
  Johanna Völcker

 • Jag har blivit coachad av Camilla under nästan ett år och hon har varit ett fantastiskt stöd för i mig i mitt arbete med att utveckla min verksamhet. Camilla har verkligen hjälpt mig att sätta fingret på vad som är just mina förmågor och talanger. Hon är en varm och trygg person och hon har varit ett peppande stöd när jag ibland har tappat tålamodet. Camilla – du är bäst!
  Eva Eliasson

 • Camilla är en fantastisk coach och hennes tre program “Skapa din livsvision”, “Skapa en affärsidé” och “Transformera din affärsidé” kan jag starkt rekommendera. För mig gav det en helhet att gå alla tre programmen, jag gick från ostrukturerad förvirring till insikt, struktur och tydlighet. Hon har starkt bidragit till att jag har hittat min inre sanning och min passion.
  Agneta Wahlström Ihr

 • Camillas coaching har hjälpt mig att identifiera de pusselbitar i livet som fattades, och även ge mig rätt verktyg för att sätta dem på plats. Det har på alla sätt hjälpt mig att våga omfamna mitt sanna jag, samt leda mig in på den väg som jag verkligen vill vandra i livet och våga fortsätta framåt. Livsenergin blir maxad och det är svårt att sitta stilla under hela samtalet då man får sådan inspiration att man vill genast sätta igång och ta första steget mot att göra sina innersta drömmar till verklighet. Jag vill verkligen rekommendera alla att ta chansen att bli coachad!
  Luchinda Nanami

 • Camilla har en fantastisk förmåga att lyssna på det som inte sägs, att sortera i det som behövs och att ställa frågorna som leder framåt. Efter samtalet känns det som att allt blev klart och tydligt och att allt är möjligt!
  Jeanette Juhnestam

 • Camilla, din coaching har givit mig så mycket! Med att sortera mina tankar och ideér, att koka ner alla spretiga spår till en enkel och konkret grund, att ge praktiska råd, tips och kritik under födslovåndorna, och att hjälpa mig få syn på mina egna hinder, som har stoppat mig tidigare. Tack för att du hjälper mig att göra mina drömmar möjliga!
  Annika Undeborn

 • Camilla Lebert Hirvi har en fantastisk förmåga att engagera mig till att våga ta steget till ett nytt liv. Hennes värme, lugn, engagemang, intelligens och erfarenhet får mig att tro att allt är möjligt i livet. Vilket det verkligen ÄR! Camilla får mig verkligen att känna att enkelhet är det som får allt att hända och hennes personliga coaching är världsklass! Hon ser mig verkligen och hennes engagemang i vad jag vill skapa är i min känsla 200% sann. Camilla är på riktigt!
  Mikael Säflund

 • E-programmet har varit fantastiskt givande, perfekt för den som snabbt vill få kreativa riktlinjer och hjälpmedel till att skapa något nytt i sitt liv. Kontakten med Camilla har hela tiden varit mycket snabb, enkel, konkret och dessutom mycket trevlig.
  Ghill Borgefors

 • E-programmet har varit både kunskapsgivande och upplyftande i sin optimism. Det har gett mig självförtroende i att fortsätta på och förbättra min plan att bli Digital Nomad.
  Jan Rydenäs

 • Jag tror att denna kurs kommer att förändra mitt liv. Det har öppnat sig en ny värld som jag kommer att ta vara på. Den personliga coachningen med Camilla var fantastisk.
  Monica Balkefors

 • Jag har verkligen sett fram emot dessa webinarkvällar, som har varit väldigt intressanta och inspirerande och med ett mycket bra upplägg. Jag känner mig så inspirerad att börja skala av saker och beteenden i mitt liv som tar energi och fylla livet med det jag vill och tycker om och mår bra av. Camilla har varit en sann inspiratör!
  Tack! Helena Sjölin

 • Jag rekommenderar varmt den här E-programmet till alla som sitter fast i sina ekorrhjul, det finns så mycket annat och roligare man kan göra i livet. Den öppnar upp för en mängd möjligheter, konkreta tips hur man startar upp och driver företag på nätet, skapa hemsida mm. Jag har fått så mycket inspiration och energi. Camilla du är så jordnära och har så mycket erfarenheter att dela med dig av. Coachingen var fantastisk, nu ska jag bara göra det jag verkligen vill och skala av allt onödigt tills jag skapat mitt drömliv.
  Marie Johansson

 • Programmet har inneburit en chans för mig att fokusera på min dröm om kombinationen av att starta eget och att bo utomlands. Med Camillas tydliga och trovärdiga bild av hur det är att leva som Digital Nomad blir man bara så inspirerad och trygg i att det faktiskt går!
  Isa