Intuitiv Coaching med Camilla

För dig som vill ha en coach och mentor som peppar och utmanar dig. Du bär på din egen sanning, med hjälp av mina intuitiva frågor hittar du nya dörrar som leder dig till dina inre svar.

Online

Intuitiv coaching Camilla Lebert Hirvi

För dig som

För dig som vill ha en mentor, ett bollplank, en coach, någon som peppar dig och utmanar dig. Jag tror på att du bär på dina egna bästa sanningar och med hjälp av mina intuitiva frågor kommer du hitta nya dörrar inom dig som leder dig till dina inre svar. Jag kan självklart vara din rådgivare när du behöver det.

Du bestämmer själv ditt mål eller din intention och sedan leder processen dig vidare med intuitionen som din viktigaste ledstjärna.

Det kan handla om väldigt konkreta saker som hur du ska marknadsföra din verksamhet online, affärsidéer, kundnischer eller djupare aspekter som din livsvision, dina personliga hinder och hur du kan lära dig och ta dig vidare från dem, hur du kan utveckla din par relation eller att hitta en kärlekspartner eller att utveckla relationen till dig själv.

Du kan välja mellan 3, 5 eller 10 gångers coaching eller Intuitivt Business Mentorskap under 6 månader eller 1 år. Anmäl dig via formuläret här och välj antal coachningar. Camilla svarar dig inom 24 timmar på vardagar för att boka in tider.

Camilla Lebert Hirvi, din Coach och Mentor

Camilla är en mycket erfaren coach, mentor och utbildare sedan över 30 år tillbaka. Hon har certifierat över 150 coacher i sin egen certifierade coachutbildning, arbetet som chefcoach och utbildare i företag och organisationer, utvecklat sitt företag intuitivt och är en omtyckt retreat- och andlig cirkelledare sedan många år tillbaka. Hon är också parterapeut inom Imago parterapi. Hennes resa av att sälja allt och bo utomlands med så få saker som möjligt sedan år 2000 har inspirerat många till andra stora förändringar. Hon har coachat och varit mentor för hundratals personer och företagare som vill utveckla sig och sitt företag till att leva mer utifrån sin sanning, utifrån sin intuition och i ännu mer frihet. Hennes starka intuition skapar ofta stora insikter som kan inspirera till stora förändringar. Hon ställer modiga djupgående frågor och gör det alltid med en tro på att du kan lyckas utifrån dina bästa egna förmågor.

Förutom Camilla finns ett team av coacher som hon utbildat som är mycket skickliga Livsdesigners med olika profiler.

TYSTNADSLÖFTE
När jag coachar dig ger jag dig ett tystnadslöfte. Jag berättar aldrig ens att du har bokat coaching hos mig och givetvis inget om det vi pratar om. Du känner dig alltid helt trygg och ska kunna våga prata om det som du kanske inte kan prata om med någon annan.

UPPLÄGG & PRISER

Coaching
3 stycken en-timmes Online coaching 10 800 kr
5 stycken en-timmes Online coaching 17 500 kr
10 stycken en-timmes Online coaching 34 000 kr

Eller du kan istället välja Intuitivt Business Mentorskap.
6 månader med 12 stycken en-timmes Online samtal samt obegränsat mailstöd. 39 000 kr.

1 år med 24 stycken en-timmes Online samtal samt obegränsat mailstöd. 69 000 kr.

Alla paket förutsätter att de betalas i sin helhet innan första samtalet börjar.
Ingen moms tillkommer på grund av att företaget finns utanför Europa.

Snabb Fakta

Var

Online

Upplägg

  • Coaching 3, 5 eller 10 gånger

Anmälan

Antal ggr *