Investera i dig själv & business

Intuitivt business mentorskap Online.

med Camilla Lebert Hirvi

Investera i dig själv och din business och skapa ett intuitivt företagande steg för steg med hjälp av mig som erfaren mentor.
Välj mellan 6 månaders mentorskap eller 1 år.

För dig som.
 • redan har eller vill starta en egen verksamhet och driva den mer cykliskt och intuitivt.
 • vill utveckla ditt intuitiva företagande och leva din fulla potential och sanning och hjälpa andra göra detsamma.
 • fullt ut eller delvis vill livnära dig på din intuitiva verksamhet och lyfta den till en helt ny nivå.
 • tror på att balansera din intuitiva sida med din planerande, strukturerade och få ihop alla sidor inom dig och ditt företag till en helhet.
 • är redo att våga ta steget till att bli den du är menad att vara.
 • gärna arbetar mer platsoberoende så du kan välja var du vill bo och vilka delar av året.
OM CAMILLA.

Jag sålde allt jag ägde för snart 25 år sen och lämnade Sverige med min familj. I Thailand byggde jag upp flera företag och en skola med sammanlagt 40 anställda. Sedan 2011 började jag livnära mig helt och hållet online som coach och coachutbildare och flyttade till Grekland. Numera bor jag växelvis mellan Kreta och Bali och hjälper andra att leva sin fulla potential och att driva företag mer intuitivt. Jag har utvecklat mitt intuitiva företagande under alla dessa år och delar med mig av mina bästa tips och metoder. Det handlar om hur jag marknadsför mig intuitivt, känner av motstånd och ser känslor som viktiga ledtrådar till mitt nästa steg. Rädsla exempelvis kan vara bra och något vi inte ska kämpa emot. Rädslan kan istället bli en vägvisare.

Innehåll.

& Metod

INNEHÅLL.

Du kanske har en fot i den strukturerade, målbaserade affärsvärlden och en fot i det spirituella, intuitiva energivärlden. Just nu pågår en stor transformation som de flesta av oss känner av. En sammanslagning av det bästa i den mer strukturella världen med att ännu mer driva företag och leva livet utifrån intuition. Vi får ihop det maskulina med det feminina. Fortfarande är många av oss fast i tankesätten med för mycket fokus på planering, struktur, mål och vinster. Det nya sättet att driva företag som mer och mer växer fram är att både i vardagen och i den långsiktiga visionen använda intuitionen som vårt viktigaste verktyg för framgång.

I ett Intuitivt Business mentorskapsprogram kommer du att i ett tryggt utrymme utforska ditt inre jag, dina övertygelser, dina värderingar och dina önskningar. Du kommer att få en ökad förståelse om dig själv och kultivera en stark uppkoppling till din spiritualitet. Du lär dig skapa ritualer kring ditt sätt att sätta intentioner. Du kommer att utveckla tilliten till din egen intuition och få praktiska tips om hur du i vardagen kan skapa ett framgångsrikt företag. Du får jobba med att släppa taget om det som inte gagnar dig och kalla in ett helt nytt sätt att driva företag. Det kan handla om din syn på pengar och din tillit till din egen förmåga.

METOD.

Jag som din mentor utgår från det du behöver mest. Kanske du bär på egna inre hinder och tvivel. Eller du vet inte konkret hur du ska kunna hitta dina kunder eftersom du inte ser dig själv som en säljare. Du kanske känner dig överväldigad av allt du ska behöva göra för att kunna lyckas med det du vet är din sanning och det du är menad att hjälpa andra med. Eller du har bara en aning om vad det kan handla om och behöver tydligare hitta vilken gåva du har att erbjuda världen.

Vi arbetar med dina intentioner, skapar ett utrymme där du får växa fullt ut, utforska och skapa tydlighet i vad ditt hjärtas röst säger. Du lär dig lyssna på din inre kompass. Vi arbetar med meditationer, ceremonier, samtal, korta föreläsningar, praktiska och andliga övningar. Allt leder dig till att utvecklas till den vackra blomma som världen så väl behöver just nu och att du tydligt vet hur du ska driva ditt företag framåt utifrån intuition.

Lär Mer.

Upplägg.

Välj mellan antingen 6 månader mentorskap eller 1 år.

Vi ses varannan vecka online för ett en-timmes mentorsamtal.

I mellanperioderna utvecklar du dig själv och ditt företagande steg för steg.

6 månaders programmet innehåller 12 en-timmes sessioner.
Du får också obegränsad stöd via mail under denna period.
Pris: 39 000 SEK utan moms (då jag har ett utländskt bolag)

1 års programmet innehåller 24 en-timmes sessioner.
Du får också obegränsad stöd via mail under denna period.

Pris: 69 000 SEK utan moms (då jag har ett utländskt bolag)

Båda programmens priser förutsätter att betalningen sker i sin helhet innan programmets start.

Boka gärna ett halvtimmes samtal för att få veta mer om mentorprogrammen.

Anmäl dig via formuläret nedan antingen direkt till mentorprogrammet eller för att boka ett samtal för att få vet mer.

Anmälan.

  Egen företagare

  Boka mentorprogrammenBoka samtal för att få veta mer

  Hantering av personuppgifter Jag samtycker till hantering av personuppgifter. För att få kontakt med Camilla Lebert Hirvi behöver du lämna ifrån dig personuppgifter som består av Namn och E-postadress.

  Vad blir